reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych pupili

reklama
Melanie moj pies jak wychodzi z kapieli to ma furie!!! Biega skacze ocie ra sie o dywany i wszystkie tapicerki.Wyglada to tak komicznie ze pekamy ze smiechu!!! a te odglosy !!!Masakra!!! Nagrac i do "smiechu warte"

Teraz to widać a do tego wygląda jakby miał założone łapki na klacie. Taki pan profesor poważny.... hihihi

ha hahaha ;D Kociak ale mnie rozbawiłaś. Głupiego kota to miał mój teść na podwórku.... Jak był kociaczkiem malutkim to mu przez przypadek teść na łeb nadepnął. Myśleliśmy że zdechnie ale się wylizał i ma już 5 lat ale po tym wypadku to ma trochę nie tak pod sufitem:np  leci do Zarcia jak już ma pustą miskę. Niedawno, jakieś dwa tyg temu ktoś zostawił otwarta bramę na ulicę i ten gamoń wylazł i już nie wrócił.... zgubił sięA sam nie da rady bo jest kastrat i nigdy nie musiał dbać o siebie. Zawsze wykarmiony i wygłaskany. Nawet myć się sam nie potrafił... I Ty masz głupiego kota?? ;)

O boze ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D moja kotka jest kochana Ale taki glupolek spi nawet na segmencie Jest smieszna :)

Ja tam wszytsko lubie i przygarne ;) ;D tylko teraz tego nie robie bo bedzie dzidzia :) Ale wiem ze mojemu dzieku nigdy nie zabraknie kontaktu ze zwierzatkiem ;D

reklama
Do góry