reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych pociech ;)

A to moje pocieszki z dzisiaj.Tatus zrobil dzis pierwsze zdjecie paszportowe.
paszporcik.jpg

reklama
gastone ale ekstra :))) Rozbawiły mnie ich miny, niby takie poważne a jednocześnie widać że powaga wynika z zaciekawienia co ten tata robi?

Sami robicie zdjęcia do paszportów? My musimy wyrobić paszporty naszym ale myślałam żeby po zdjęcia iść do fotografa. Szczerze mówiąc wolałabym w domu, ale myślałam że to musi być "profesjonalnie" wykonane.

Zdjęcie bomba! Moje tak ustawić? :) Zaraz by zamiast twarzy była ręka jednej i drugiej bo by chciały złapać aparat.

Gastone...no rewelacja...:-):-) A jakie powazne..:tak::tak:
Sliczne masz coreczki. No i niby podobne bardzo a jednak sie roznia...:tak:
Ja ostatnio ubawilam sie patrzac na pierwsze fotki do paszportu malych...mialy wtedy niecale 3 miesiace....:happy:

Yenefer...chyba bedziesz musiala isc do fotografa i jeszcze pamietaj zeby zaznaczyc ze chcesz zdjecia do paszportu. My jakos sie nie dogadalismy z fotografem i myslalm ze wyjde z siebie jak pojechalismy do urzedu i okazalo sie ze zdjecia sa zle.Wogole teraz weszly specjalne przepisy i zdjecie musi byc idealne. Nie ma mowy o zadnych odchylenia. Oczywiscie tylko tak jest w Polsce!! Tutaj w uk robilismy pierwsze paszporty i nikt nie patrzy na zdjecia. Ludzie robia je nawet w tych budkach...
My tym razem zrobilismy malym tez dowody osobiste bo sa wazne 5 lat. A paszporty tylko rok. No i dowody sa za free.:tak:

A coreczki Twoje sa poprostu bskie!!! Wziasc i tylko schrupac..slicznie im w tych opaskach..:-))

Iws...cudne masz coreczki...:-) Oczki piekne...i te rzeski...:-)

Ostatnia edycja:
Sluchajcie dziewczyny w koncu wiedza ze tatus profesjonalista i miny zrobily profesjonalne:-))
A tak zainteresowanych zdjecia w domu robione ale moj maz ma studio w domu,jest fotografem:-)

reklama
FIGA!!gratulacje!! śliczni chłopcy!!ja najpierw sie martwiłam,ze szkoda ze nie parka a jak tylko sie wykluli to za nic bym ich nie wymieniła,i juz chce nastepnego...synka:)

Do góry