reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pociech ;)

akosua ekstra, super świetne są te twoje dziewczynki - ojjj będą kiedyś łamały męskie serducha!
Gastone śliczne niunie i już konkretne kluseczki :) Strasznie mi się podobają ich imiona, gdyby nie mój mąż ja też miałabym Zosię i Hanię. Tym bardziej dla was brawa że mieszkacie za granicą i nie wybraliście np Dżesiki czy Dżejsona, a piękne polskie imiona które równie pięknie brzmią po angielsku:)) A jak ma starsza córcia na imię?
Ojj tak to wazne,dobieralismy tak imiona zeby dobrze sie je wymawialo w obydwu krajach.Hanna Maria i Zofia Alexandra.A coreczki nie mam starszej tylko syncia ihihi Maxa
Gastone!!śliczne są!!!ale one juz na bank sa jednojajowe,prawda?i jakie sukieneczki z guziczkami ładniutkie:)

nie hih dwujajowe i sa zupelnie rozne,trzeba by je zobaczyc na zywo.Fakt ze jak ubrane tak samo wygladaja podobnie bardzo,ludzie zawsze pytaja czy to jednojajowe,ale naprawde sie roznia.Hania caly tatus,Zosia cala mamusia.

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie niedawno były chrzciny więc chwalę się moimi chłopakami i córeczką
Michałek: chrzciny 094.jpg

Kamilekchrzciny 126.jpg

i Michałek ze starszą siostrą Paulinkąchrzciny 154.jpg

Paulinka
ticker.php

Ostatnia edycja:
jedynka!!przecudni sa Twoi chłopcy!!jakie misie malutkie!!:)tylko schrupac i popic:)

zoska-ale masz synów przystojnych.fiu,fiu! a córeczka jaka śliczna!

reklama
Do góry