reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
sunshine mmmonia sliczne bobaski:)
olcia to fakt mi nawet polozna kazala od pierwszego dnia z nia wychodzic, my poczekalismy 10 dni w sumie ale od tamtej pory jestesmy codziennie na spacerkach, moze z 2 wyjatkami kiedy naprawde wialo konkretnie. A tu te dzieci to naprawde bez czapeczek i skarpetek to juz uwazam za przesade. Bo przeciez przez glowke najwiecej ciepelka ucieka.

neta82 sliczny Jas:0Piekne imie, u mnie jesli w przyszlosci bedzie synus tez bedzie Jan:) a w ogole super wanienka:)wyglada jak maly krolewicz.

a nasza Tosia przymierzala dzis prezencik od Babuni:)troszke ma rajstopki nie w kolorze no ale coz;)
DSC01893.jpg

DSC01890.jpg

neta82 u mnie maz tez ma nocki w sumie nie caly czas ale dosc czesto kapie sama i niestety mam taka normalna wanienke, zreszta musze wymienic na wieksza bo Toska juz sie nie miesci i ciezko mi splukiwac jej glowke.
vikiigus nie moge sie napatrzec na Twoja corcie, jest tak fotogieniczna ze szok:) Szlicznosci a minki sa bombowe:)
Moja mala wcale nie chce pozowac, niestety w mame zero zdolnosci w tej kwestii:)

tab ja w sumie nie probowalam w profilowanej, w zwyklej mi sie dobrze kapie. Tylko musze zmienic na wieksza,dlatego tez poszukuje po sklepach ale powiem Wam ze tu w UK jakies niewymiarowe te wanienki, powaznie nie spotkalam sie z taka duza. A jesli sa to w calych tych zestawach wbudowane z przewijakiem itd i kosztuja ok 100 funtow wiec nie mam potrzeby tyle wydawac. Ja swoja Tosie i tak w nocy przewijam na lozku bo ze mna spi:) a w ciagu dnia w salonie tez na kanapie. Chyba poprosze znajomych zeby mi z Polski przywiezli bo akurat wybieraja sie autem.

reklama
Do góry