reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
Mój tez grzeczniutki. Pod wieczór mu się marudki i płaczki zdarzają ale to chyba norma:-) Nocki tez ok, choć często je, ale oby tak dalej:tak: pozdrawiamy
wiec Igorki lubia widocznie papu.......my dzis na bilansie bylismy i mamy 65 cm i 5970gr)))))))))))))oj lubie jesc lubie cycusia mamusi ale wieczor przed spaniem lub miec full pelny brzusio i musimy mu butelke zrobic co prawda wypija 30 40 ml ale musi byc bo marudzi:-)

tab swietne te "cos":) mysle ze moja lubila by takie mycie bo uwielbia jak jej pupke myje pod kranem:)a czesem i plecy, brzuszek i nozki jak powyplywa jej co nie co z pieluszki :)

Olcia Nadunia, ma piękne takie wyraziste rysy i taką niewinną twarzyczkę. śliczna jest.
Margoz świetna parka.
Neta ale fajne minki.
Sunshine fajny Danielek.
Mmonia fajnie was poznać
Viki widzę zaczyna już edukację ;-)
Maddusia,ale wystoiłaś córcię, ślicznie wygląda! Ja muszę swojej kupić takie bolerko.

Ostatnia edycja:
IMG349.jpgprzed spacerem

uwielbiam te pierwsze dziecięce uśmiechy...:-D

evitka, bobomama, maddusia
- cudnie w tych sukieneczkach
vikiigus - piękna sesyjka z tą książeczką
sunshine- świetnie mu w tych dresikach
neta- ciekawa ta wanienka, kosmicznie wygląda
olcia- ale fajny golas hehe
margoz- pieknie z braciszkiem
.. wszystkie z braciszkami super
mysia- znowu widzę podobienstwo do Milki
mmmonia -super, ja lubie takie sentymentalne pełne miłości fotki
tez sobie pstryknęłam sesyjkę z Dorianem
kd1234.jpg

i slodkie chwilki z Milusią
img084h2.jpg

Ale świetne ujęcia - no ba, ale Modelki i Modele najlepsi, więc nie może być inaczej.

Nixie, jakim cudem udaje Ci się nosić takie kolczyki. Ja nawet włosów nie mogę mieć rozpuszczonych, bo mi moje dziecko pięknie chwyta i szarpie ;-)

reklama
Do góry