reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

gabrys 010.jpggabrys 023.jpga to moj babelek:-)

reklama
Ślicznie, po prostu przepięknie.
Każde Maleństwo jedyne, niepowtarzalne i wyjątkowe.

ps. Ewusia, podpisuję się pod zdaniem Ligotki.

Ewitka bo to wlasciwe nie jest gondola tylko taka wkladka do wozka. Taka mini gondolka;) a pozatym moja kobietka jest dlugasna:)nawet ubranka musze jej juz zakladac te od3-6mcy bo 0-3 juz ciasnawe:)
a u Nas dzis przepieknie 21 stopni:) takze spedzilismy prawie pol dnia w parku:) a tu tuz przed wyjsciem z domku:)
IMG_0331.jpg
W ogole to uwielbiam ten watek. Wszystkie dzieciaczki sa przecudowne:)

Maddusia zazdroszczę ciepełka, ja już drugi dzień nie wychodziłam, bo deszczowo, zimno i potwornie wietrznie.
Viki co za zbieg okoliczności, ta czerwona sukieneczka z mojej fotki (prezent od cioci) też jest firmy Daga :-) Ta sukieneczka jest ecru? A są też białe? A co do pozowania, ostatnio się polepszyło, ze nie płacze, ale trzeba się trochę namęczyć, żeby jakąś fajną minkę sfotografować.

Ostatnia edycja:
Ewitka bo to wlasciwe nie jest gondola tylko taka wkladka do wozka. Taka mini gondolka;) a pozatym moja kobietka jest dlugasna:)nawet ubranka musze jej juz zakladac te od3-6mcy bo 0-3 juz ciasnawe:)
a u Nas dzis przepieknie 21 stopni:) takze spedzilismy prawie pol dnia w parku:) a tu tuz przed wyjsciem z domku:)
Zobacz załącznik 344723
W ogole to uwielbiam ten watek. Wszystkie dzieciaczki sa przecudowne:)
a przykrywasz ja jeszcze jakos?

A tutaj ta niespodzianka, jak zrobila mi dzis moja Gabunia :-)

glowka.jpg

Ewitka: Gdzie kupiłas ta opaske z kokarda?

Ostatnia edycja:
reklama
Mysia no pięknie!
Opaskę dostałam w ciuchlandzie jak kupowałam sukienkę :-) Ale jest dość ciasna i mam wrażenie, ze jej główkę sciska i założyłam tylko do fotek :-)

Do góry