reklama
a no faktycznie jeszcze nie odwiedzałam Twojego profilu więc nie widziałam tam zdjęć, ale już to nadrobiłamClauditka zdjecie mojej domowej stonki jest tez w moim avatarku jak rowniez w moim profilu w albumie
nasia
Fanka BB :)
bobomama24
Mama Izy i Martynki
nasia slicznie
nasia: Widze, że wozki Tako robia furrore w tym sezonie-ja tez mam i jestem baaaardzo zadowolona (moglby byc lzejszy)
A tak w ogole to zakochalam sie w trzecim zdjeciu :-) No po porostu model!
vikiigus: Rzeczywiscie strasznie silny Twoj synek :-) Ja chodzilam jak mialam 9 miesiecy, ale za to mama miala porobione ze mna, bo za nic nie moglam sie nauczyc zalatwiac jak potrzeba i ponad 3 lata chodzilam z pielucha i to tetrowa, bo pampersow wtedy nie bylo ;-)
Wszystkie dzieciaczki piekne :-)
vikiigus: Rzeczywiscie strasznie silny Twoj synek :-) Ja chodzilam jak mialam 9 miesiecy, ale za to mama miala porobione ze mna, bo za nic nie moglam sie nauczyc zalatwiac jak potrzeba i ponad 3 lata chodzilam z pielucha i to tetrowa, bo pampersow wtedy nie bylo ;-)
Wszystkie dzieciaczki piekne :-)
nasia: Widze, że wozki Tako robia furrore w tym sezonie-ja tez mam i jestem baaaardzo zadowolona (moglby byc lzejszy)
ja wczoraj na spacerku nad stawkami na około 10 wóżkowych mam naliczyłam 3 warriory i 2 tako)))
a trzecie zdjęcie nasi- rewelacja ))
maddusia26
Aktywna w BB
majuska
Fanka BB :)
śliczne bobaski bez wyjątku:-) a mamy laseczki
reklama
Ostatnia edycja: