reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
śliczne te nasze dzieciaczki

moja córka ma wysypkę na buzi i za uszkami, byłam u pediatry i powiedział że to coś bakteryjnego albo grzybicznego ?? (ale skąd to ja pojęcia nie mam)
dał pimafucort i clemastinum mam stosować przez tydzień i jeśli nie przejdzie to iść do dermatologa

a to nasze zdjęcia
ola2.jpgIMG_0311.jpgIMG_0306.jpgIMG_0219.jpg

a tu zdjęcie małej z krostkami - może macie pomysł co to może być ??
IMG_0302.jpg
pencil.png

jtaudul ale podobna do Ciebie ! super fotki :)
Margoz, Crazy mama - super bobasy i takie duze..a moja taka jeszcze maleńka sie wydaje
Evitka świetne dzieciaczki :)
Vikiigus i Olcia - uroczy spacerek ..
a u mnie nieciekawie pod blokami, na szczęście teraz zaczniemy jeździć do rodziców ,
tam w ogrodzie jest pięknie ,a kiedys tam zamieszkamy ,rodzice maja domek na skraju miasta..

co do mojej bladości.. to tak jest jak sie jest antymięsny i antysłoneczny :-D

Kurcze gdzieś mi wsysło opcje podziękowania..

slicznosci
viki a co ty 2 sie na spacerki dorobilas?

nio:-D testuje - jak to by było z dwójką;-) a tak serio towarzyszłył nam uroczy Adaś i jego mama:) - swoją droga poznałyśmy się dzieki bb:tak:

foty śliczne -
Ewitko- braciszek po prostu przeszczęliwy - aż zazdroszczę - bo u nas to reaczej relacje opiekuńcze...
crazy mamo - widzę, że malutka nieźle już sobie siedzi w huśtawce i chyba baaardzo jej sie to podoba ;)- ja też ostatnio przestawiłam na pozycję siedzenia - i Viki była zdziwiona, ale zadowolona :)
jtaudul - wyglądasz kwitnąco mamuśko ;)...a krostakmi naprawde się nie przejmuj - no chyba że pediatra twierdzi, że to cos poważnego - już pisałam że tak jak przyszło tak zeszło:)))
margoz- jakiego ślicznego jeżyka ma twoja niunia :) - i gratulacje z okazji 8 tygodni:)))

i w ogóle same śliczności - jak ja uwielbiam ten wątek:)))

Ale piekne te "nasze" dzieciaczki :)

jtaudul ale silacza masz w domku! Cwiczyliscie cos, że tak slicznie podnosi głowke?
Moj to leniuch, jak tylko klade go na brzuszku to lize raczke :)

A to moj klocek 6 kilowy :)

2j4vltw.jpg

1t6921.jpg

6736u8.jpg

ad1axd.jpg

Ostatnia edycja:
kopiowanie_001.jpgDSC02387 (Kopiowanie).jpgDSC02374 (Kopiowanie).jpg
a to nasz maluszek i my na spacerku:):-)

margoz
1 zdjęcie jest śliczne!
jtaudul faktycznie siłaczka z Twojej Oli, chyba że do zdjęcia się tak udało:)
Ewitka słodko wygląda Twoja niunia w foteliku na 1 zdjęciu:)
vikiigus Tobie to i nawet bliżniaki widze że by pasowały:)
crazy mama niunia słodka a i widzimy w końcu jedną z Twoich "stonek" hehe
angelka nie widać tych 6kilo:)

dziewczyny, dzieciaczki cudne :)
viki, oj to bardzo wcześnie twój synuś zaczął chodzić, mój jak miał 7 miesięcy to dopiero siedział :)

reklama
nio:-D testuje - jak to by było z dwójką;-) a tak serio towarzyszłył nam uroczy Adaś i jego mama:) - swoją droga poznałyśmy się dzieki bb:tak:

foty śliczne -
Ewitko- braciszek po prostu przeszczęliwy - aż zazdroszczę - bo u nas to reaczej relacje opiekuńcze...
crazy mamo - widzę, że malutka nieźle już sobie siedzi w huśtawce i chyba baaardzo jej sie to podoba ;)- ja też ostatnio przestawiłam na pozycję siedzenia - i Viki była zdziwiona, ale zadowolona :)
jtaudul - wyglądasz kwitnąco mamuśko ;)...a krostakmi naprawde się nie przejmuj - no chyba że pediatra twierdzi, że to cos poważnego - już pisałam że tak jak przyszło tak zeszło:)))
margoz- jakiego ślicznego jeżyka ma twoja niunia :) - i gratulacje z okazji 8 tygodni:)))

i w ogóle same śliczności - jak ja uwielbiam ten wątek:)))
apropo poznawania sie na bb to ja dzis z batonik24 bylam i z jej blanka na spacerku

Do góry