reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
chociaz jestem nowa to i ja dodam foty:)
To pierwsze zdjęcie po porodzie:
picture341800.jpg

a to sesja w domku od 0 do 2 m-cy:)
picture341794.jpg

picture341790.jpg

picture341796.jpg

picture341801.jpg

:))

A to nasza dzisejsza pobudka i sesja zdjeciowa :)

Załączniki

• DSC_0067.jpg
    DSC_0067.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC_0072.jpg
    DSC_0072.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC_0063.jpg
    DSC_0063.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC_0065.jpg
    DSC_0065.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC_0070.jpg
    DSC_0070.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 77
Ale piekne te "nasze" dzieciaczki :)

jtaudul ale silacza masz w domku! Cwiczyliscie cos, że tak slicznie podnosi głowke?
Moj to leniuch, jak tylko klade go na brzuszku to lize raczke :)

A to moj klocek 6 kilowy :)

2j4vltw.jpg

1t6921.jpg

6736u8.jpg

ad1axd.jpg

małą od razu zaczęliśmy kłaść na brzuszku, praktycznie od pierwszego dnia po powrocie ze szpitala - na początku na minutkę a potem coraz dłużej. Teraz widać jej siłę szczególnie gdy się ją nosi w pionie - jest bardzo sztywna ale jeszcze trochę macha się na boki :)

małą od razu zaczęliśmy kłaść na brzuszku, praktycznie od pierwszego dnia po powrocie ze szpitala - na początku na minutkę a potem coraz dłużej. Teraz widać jej siłę szczególnie gdy się ją nosi w pionie - jest bardzo sztywna ale jeszcze trochę macha się na boki :)

u nas to samo. Maja miala 4 dni i juz glowke unosila az polozna sie dziwila. teraz jak ja biore na rece pod paszki to juz trzyma glowke, chociaz zawsze wole ja jeszcze podtrzymac. ja lezy i ja tylko wezme za raczki to ma taki odruch unoszenia sie do goy, jeszcze tego nie robi i nawet nie probuje bo to chyba wczesnie ale Lala juz cwiczy miesnie:)

Ligotka super ujecia

reklama
Do góry