reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych maluszków

Ja też go używam, ale chyba dużo mniejszej ilości, bo mi się nigdy tak nie spienił.

Tak mi też on się nigdy nie spienił ale mój W. chciał zrobić radoche synkowi i właśnie się przyznał że na małą wanienkę (z Ikei) dał 8 porcji płynu. Masakra - dobrze że małego później spłukał prysznicem :)

GosiaLew my myjemy tym Kajtka od urodzenia i w szpitalu też nim myli i nie uczula go. Mimo że kajtek ma AZS to ten płyn faktycznie jest ok. No i służy nam jako płyn do mycia, szampon, no i jak widać chyba zacznie też jako płyn do kąpieli piankowych.

Ostatnia edycja:
reklama
sylvanas - oj, chyba radochę mieli wszyscy- łącznie z oglądającymi :-)

hehe początkowo byłam przerażona bo to pierwszy raz tak... ale jak zobaczyłam uśmiech małego to pękłam i też zaczełam się śmiać, jednak jak tylko wyciągnęłam aparat to już mina poważna się zrobiła...

Sylvanas Kajetan w pianie wyglada bosko.

Szkoda ze moja na widok aparatu nie powaznieje. Musimy wyrobic jej paszport i czeka nas kolejne sesja zdjeciowa ( bez minek i usmiechow). A to sa efekty dzisiejszej:

097e7cf8fcc67579gen.jpg

Goyap, amelka slicznie wyglada ;)
Sylvanas jestem pewna ze kajetan mial radoche ;) daniel tez na widok aparatu powaznieje.

My do kapieli uzywamy Burts beesb baby tear free shampoo &wash. wlewam jedna nakretke i super sie pieni. Sliczny miodowy zapach i nie szczypie w oczka (sprawdzone ). Jest to zel do mycia ciala i szampon w jednym. Polecam ta firme, naturalne kosmetyki bez parabenow. Ja tez kupilam kilka kosmetykow dla siebie. Na oficjalnej stronie mozna przeczytac recenzje wszystkich kosmetykow

Ostatnia edycja:
goyap- super minki :-) Viki tez jak miała robione zdjęcia dowodowo-paszportowe to na widok obiektywu- odrazu banan - babka się śmiała, że na paszport to powinna mieć buskę zamknieta - ale u nas - nic z tego;) - ale podobno przechodzą:)

Ewusia
- drugie foto mówi samo za siebie ;-) super - tak samo pewno jak wakacje :-)

reklama
Do góry