Klementinka
Fanka BB :)
mamy ten sam model, tylko wkladke mam czerwona a boki czarnekupilismy takiego romera, polecam jest ok, tylko troche zaluje, ze czarny wzielismy, bo wszytskie zabrudzenia bedzie widac
ROMER KING Plus 2011 Classic Line Billy W-wa (1524582966) - Aukcje internetowe Allegro
podglowek jest regulowany, pozycja lezaca tak naprawde nie jest po to zeby dziecku wygodnie sie spalo, tylko kiedy malenstwo zasnie to glowa ma lezec do tylu a nie opadac na klatke piersiowaMama kubulki tez sie nad nim wlasnie zastanawiam, i nad Maxi Cosi Tobi. Czy moglabys wstawic zdjecie Kubusia w tym foteliku w pozycji lezacej?Mi w Tobi wlasnie wydaje sie ze ta lezaca jest bardzo "siedzaca" ale moze to ze wzgl bezpieczenstwa.. Czy podglowek jest regulowany? Moze dokup oslonke zawsze latwiej sie sciaga i pierze no i ewentualnie latwiej pozniej sprzedac taki czysty
my przejechalismy w foteliku sporo km ostatnio z czego Jas wiekszosc spal, ma ciagle rozlozone na pozycje "lezaca"
jak na razie nie widze w nim minusow
rzeczywiscie bardzo podobne sa do siebie maxi cosi i römer king plus, Jas mniej wiecej tak samo siedzialZobacz załącznik 345816tak średnio to widać ale pozycję Jagoda ma podobną jak w pierwszym foteliku. Wcale nie jest "za bardzo siedząca"
tylko wydaje mi sie ze römer ma wiekszy zaglowek, tzn bardziej glowa wpada w niego