reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Foteliki samochodowe

reklama
Dostaliśmy go na chrzściny Szymonka od jego chrzestnego i po prostu nie wypada mi sie go pozbyć. :-(
Zwłaszcza, że kupił go dlatego, że jest super bezpieczny i wygrał u nich w jakiś tam rankingach. Ciagle mi to mówił, Cieszył się że dał Szymonkowi taki praktyczny prezent, więc muszę przyzwyczajać Małego do tego fotelika, ale marnie to widzę :confused::confused:

Zamienić? To bardzo dobry fotelik, bardzo bezpieczny. Fakt dziecko nie pofika w nim.
Pola przymierzałaś Szymonka w domu o niego?
Czytałam, z jak dziecko jest za małe do niego, to ta barierka zasłania buźkę dziecku. zresztą znalazłam zdjęcie na jakieś stronie niemieckiej wklejam linka

Myślę,że takie rzeczy ( barierka, ciasny zagłówek) służą bezpieczeństwu, im więcej miejsca, szmery-bejery obrotowe to mniej bezpieczny.

misja fotelik zakończona...mam nadzieję powodzeniem...kupiliśmy ramatti kolor sahara, tylko nasz ma wkładkę, której te nie posiadają...
Iwonka , Kamilka wielkie dzięki za pomoc
Danke.gif

Anusiasac, fajny fotelik, też się nad nim zastanawialiśmy, jednak Coneco wygrał.:tak:

Aurelko, ja byłam na 100000% zdecydowana na coneco, czekałam tylko na jakąś fajna promocję, a tu nagle na BB pokazały się post Twój i Migotki, że wydaje się wam, że coneco jest już przy mały....więc zaczęliśmy szukać od początku...i jak wsadziłam Matiego w ramatti, to juz nie chciałam nic innego

Zamienić? To bardzo dobry fotelik, bardzo bezpieczny. Fakt dziecko nie pofika w nim.
Pola przymierzałaś Szymonka w domu o niego?
Czytałam, z jak dziecko jest za małe do niego, to ta barierka zasłania buźkę dziecku. zresztą znalazłam zdjęcie na jakieś stronie niemieckiej wklejam linka

Myślę,że takie rzeczy ( barierka, ciasny zagłówek) służą bezpieczeństwu, im więcej miejsca, szmery-bejery obrotowe to mniej bezpieczny.
w domu Szymon najchętniej bawi się barierką.
Na szczęście nie wygląda tak, jak to biedactwo na zdjęciu:tak:, ale i tak wiem, że ciężko będzie z moim wierciołkiem. W sobotę wielka PRÓBA!!

reklama
Anusiasac, dokładnie, ja trochę żałuję tego zakupu...no ale co zrobić? Na razie Miki w nim jeździ i jest szczęśliwy, boję się tylko co będzie za parę miesięcy. A przecież nie mam wybitnie wielkiego dziecka, waży 10kg. Może jak zrzucimy zimowe ciuszki to będzie inne wrażenie?

Do góry