reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Foteliki samochodowe

Iwonko fajny fotelik ale cena troche za wysoka jak dla mnie.

Chcialam gdzies zobaczyc na zywo ten chicco key 1 ale nigdzie go nie ma. Musze zadzwonic do smyka czy maja bo w ciemno nie chce mi sie jechac.

reklama
:dry:Gdzieś już widziałam też axiss up. Jakoś nie wydaje mi się bezpieczny skoro moze się ruszać na boki czy się nie poprzekręca podczas wypadku? O jeździe tak na bok to nawet nie myślę, to chyba jest po to aby dziecko łatwo wyciągnąć.

Wrzucam zdjęcia w razie co, jakby to miało pomóc.
Model - dziecko 9 miesięczne, 8,5 kg żywej ( bardzo żywej) wagi, przynajmniej 77 wysokości. Niezadowolony z miny ale wygodnie mu było. Mina nietęga bo zęby ćmią, matka reklamy zasłania .
Jak na mój gust jeszcze za duży jest fotelik. Zagłówek na maxa obniżony, fotelik przechylony .

My mamy Coneco Zenith, też szaro-czerwony. Mam dziwne wrażenie, że Miki szybko z niego wyrośnie, niby jest do 25kg. Czy ktoś, kto ma ten fotelik, też ma takie wrażenie?

szopek no fakt fotelik spory ale fajny a maly jaka powaga ...

My tez mamy nowy ale nie moge go znalesc na necie mam go w aucie ... nie jest rewelacja ale darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada... ale jest nowy nieuzywany
do 18 kg i ma duzo miejsca a jak juz bedzie bez kurtki to wogole ;-)a puzniej chce kupic taki dla duzych dzieci z pasami lub bez sa bo mozna uzywac pasow z auta ... glownie chodzi o to ze sa bezpieczniejsze niz te podstawki bo np zaglowek chroni glowe itd :tak:wiec nie zaluje ze mam ten do 18kg ;-)

Szopek bez dwoch zdan! :-)

Teraz raczej dzieciaczkom beda sie wydluzac konczyny gorne i dolne,tulow,szyja sie wydluzy wiec tak bardzo sie poszerzac nie beda i napewno sie beda miescic w fotelikach.
Jak tak czasami patrze na te dwie moje male dupcie to nie jest miedzy nimi duza roznica.;-)

Ostatnia edycja:
My mamy Coneco Zenith, też szaro-czerwony. Mam dziwne wrażenie, że Miki szybko z niego wyrośnie, niby jest do 25kg. Czy ktoś, kto ma ten fotelik, też ma takie wrażenie?

Strone wczesniej pisalam ze mialam takie wrazenie porównujac Zuzie w sklepie w Zenithi chicco w kurtce choc mysle ze Zenith spokojnie wystarczy tylko do tych 18kg a nie jak producent pisze Tak zreszta pisza mamy na forach o fotelikach My zamówilismy jednak chicco Ja widziałam go w sieci sklepów BabyOno tylko w takim zwyklym powiatowym miescie

reklama
Do góry