reklama
szopek
Mama Kniazia Burubara
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
Wrzucam zdjęcia w razie co, jakby to miało pomóc.
Model - dziecko 9 miesięczne, 8,5 kg żywej ( bardzo żywej) wagi, przynajmniej 77 wysokości. Niezadowolony z miny ale wygodnie mu było. Mina nietęga bo zęby ćmią, matka reklamy zasłania .
Jak na mój gust jeszcze za duży jest fotelik. Zagłówek na maxa obniżony, fotelik przechylony .
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Szopek ale pasuje Mikiemu ten kolorek czerwony :-)
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Aurelia, mam taki sam fotelik. Mam wrażenie, że już jest za mały...
szopek
Mama Kniazia Burubara
Dziękuję... Powiem tak, ładnemu we wszystkim ładnie, he, heSzopek ale pasuje Mikiemu ten kolorek czerwony :-)
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
szopek no fakt fotelik spory ale fajny a maly jaka powaga ...
My tez mamy nowy ale nie moge go znalesc na necie mam go w aucie ... nie jest rewelacja ale darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada... ale jest nowy nieuzywany
do 18 kg i ma duzo miejsca a jak juz bedzie bez kurtki to wogole ;-)a puzniej chce kupic taki dla duzych dzieci z pasami lub bez sa bo mozna uzywac pasow z auta ... glownie chodzi o to ze sa bezpieczniejsze niz te podstawki bo np zaglowek chroni glowe itd
wiec nie zaluje ze mam ten do 18kg ;-)
My tez mamy nowy ale nie moge go znalesc na necie mam go w aucie ... nie jest rewelacja ale darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada... ale jest nowy nieuzywany
do 18 kg i ma duzo miejsca a jak juz bedzie bez kurtki to wogole ;-)a puzniej chce kupic taki dla duzych dzieci z pasami lub bez sa bo mozna uzywac pasow z auta ... glownie chodzi o to ze sa bezpieczniejsze niz te podstawki bo np zaglowek chroni glowe itd
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Szopek bez dwoch zdan! :-)
Teraz raczej dzieciaczkom beda sie wydluzac konczyny gorne i dolne,tulow,szyja sie wydluzy wiec tak bardzo sie poszerzac nie beda i napewno sie beda miescic w fotelikach.
Jak tak czasami patrze na te dwie moje male dupcie to nie jest miedzy nimi duza roznica.;-)
Teraz raczej dzieciaczkom beda sie wydluzac konczyny gorne i dolne,tulow,szyja sie wydluzy wiec tak bardzo sie poszerzac nie beda i napewno sie beda miescic w fotelikach.
Jak tak czasami patrze na te dwie moje male dupcie to nie jest miedzy nimi duza roznica.;-)
Ostatnia edycja:
sylwia85
Majowe mamy'08
My mamy Coneco Zenith, też szaro-czerwony. Mam dziwne wrażenie, że Miki szybko z niego wyrośnie, niby jest do 25kg. Czy ktoś, kto ma ten fotelik, też ma takie wrażenie?
Strone wczesniej pisalam ze mialam takie wrazenie porównujac Zuzie w sklepie w Zenithi chicco w kurtce choc mysle ze Zenith spokojnie wystarczy tylko do tych 18kg a nie jak producent pisze Tak zreszta pisza mamy na forach o fotelikach My zamówilismy jednak chicco Ja widziałam go w sieci sklepów BabyOno tylko w takim zwyklym powiatowym miescie
reklama
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
jak już pisałam dostałam taki fotelik:
PROMOCJA !!! FOTELIK KIDDY INFINITY PRO 9-18KG !!! (566573075) - Aukcje internetowe Allegro
dziecko w nim jest dosłownie uwięzione i nie mam pomysłu jak wsadzę do niego Szymona, a muszę go przesadzić, bo do poprzedniego po prostu się nie miesci :-
-
-(
PROMOCJA !!! FOTELIK KIDDY INFINITY PRO 9-18KG !!! (566573075) - Aukcje internetowe Allegro
dziecko w nim jest dosłownie uwięzione i nie mam pomysłu jak wsadzę do niego Szymona, a muszę go przesadzić, bo do poprzedniego po prostu się nie miesci :-