reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Foteliki-kiedy wyjąć zagłówek, kiedy zmienić na większy

A my dalej bez fotelika. Zastanawiam się coraz częściej nad tym chicco co mysz kupiła ale czkam az go wypróbuja i cos powiedza o nim.
W sklepie pan polecał romery i concord.
Foteliki CONCORD model TRIMAX X-line NOWE z gwar. (322231252) - Aukcje internetowe Allegro
Mi się podoba romer king ts plus

ROMER KINGPLUS ROEMER King Plus 2008 Tessa kurier (326112626) - Aukcje internetowe Allegro
i maxi cosi tobi ale ceny z kosmosu.

CZasem na allegro lukam bo tam czasem nowe na licytacje wystawiają i jakby się udało coś do 600 zł zakupić to pewnie bym się zdecydowała ( mówie tu o maxi cosi priori XP.) Marzyłam o maxi cosi bo meliśmy taki do 10 kg od brata po dzieciach i Rafał bardzo go lubił mimo że to był stary typ.

reklama
ewula - nie chce cie martwic ale na nasza opinie o foteliku jeszcze z miesiac poczekasz... Czekam z zamontowaniem go az do powrotu mojego meza...

my tez jeszcze nie kupiliśmy większego fotelika:( ale na razie lece do Polski i jak wrócę to kupimy, mam nadzieje ze do tego czasu będzie mozna skorzystać z Waszych opinii:)

Mnie też zalezy na rozkładanym siedzeniu, bo w wakacje pewnie gdzies dalej sie wybierzemy, no i synek nam w samochodzie zazwyczj spi, więc chcę, zeby mu było wygodnie. Zdaje się, że ten fotelik Baby shield co kupiła natka też ma regulowane oparcie, tylko nie wiem na ile w praktyce jest ono wygodne. Jak kupicie foteliki to dzielcie się swoimi doświadczeniami zaobserwowanych wad i zalet :-)

aletko ja wlasnie miedzy tymi fotelikami wybieram i nie moge sie zdecydowac. no i miałas lepiej, bo nie musialas wybierac - kupilas od razu 2.:-);-)

ewula czyatałam o tym na stronie o fotelikach, ze jak sie w google wpisalo fotelik to w wynikach wyszukiwania pojawial si na pierwszym miesjcy własnie ten bajera fotelik z funcją prania i karmienia w dodatku i za jedyne 30zł:-D:-D:-D

reklama
Do góry