reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Foteliki-kiedy wyjąć zagłówek, kiedy zmienić na większy

A moje podejście to nie kupować żadnej lipy już więcej tyle razy się już połaszczyłam i potem tylko kolekcje dupereli miałam:no: mnie on też się drogi wydaje ale wiedziałam, że musze go kupić koło maja i co miesiąc 100 na niego odkładałam:sorry2:sa ludzie którzy wypatrza fajne tanie rzeczy i pewnie jeszcze lepsze niż te markowe ale ja do nich nie należe i zawsze bubel kupię. dlatego już nie ryzykuje kupiłam tak wózek i wiele innych rzeczy małemu, sobie zrezta tez:no::no::no:. Jeszcze wozek musze kupić i marzyłam sobie o Quinny i go kupie, wczoraj chciałam ale kolor mi nie pasował, moja zasada miec cos fajnego albo wcale, zreszta Szerlock pisałaś o tym o butach więc chyba myslimy podobnie.

Dlatego dostałam opier...od listonosza bo nie mam skrzynki jeszcze pocztowej ja chciałam ja kupic ale jak poszłam do sklepu to zwatpiłam a propo cen i chyba używana kupię.:sorry2:

reklama
mamo Q - mnie sie podoba bardzo quinny speedy trzykołowy i gdybym miala kupowac jeszcze raz na pewno bym go kupila, bo po pierwsze jest świetnie zrobiony, pod drugie jest bardzo duzo miejsca w spacerowce, dziecko w kurtce ma jeszcze luz, świetnie wygląda, super kolorki do wyboru. prowadzi sie twardo wiadomo, trzykołowiec, wiec na wertepach trzęsie jak "piękny" mikado, ale dla mnie ten wozek i jeszcze mutsiak trzykolowy(ten miękko jedzie po wertepach) to bajka. ale ja juz nie bede raczej wozka kupowała.

bardzo ladny ten fotelik :-)

No ale Quintus jest drobniutki i jemu ten fotelik wystarczy na jakies 3 lata byc moze, a mojemu Jasiowi pewnie wystarczylby na rok zaledwie... Reke dam sobei uciac ze zanim Jasio pojdzie do przedskzola (3 lata i 4 miesiace) to juz bedzie jezdzil w trzecim foteliku... Duza kluska z niego i tyle :-p

Ano właśnie my jeszcze nawet teoretycznie nie możemy w nim jeżdzic bo jest od 9 kg a Quinten 7800:-).

Mysz, a który ty masz model Chicco? Ten do 25 kg czy do36? Jest tam opcja regulacji nachylenia oparcia (do spania)?

Mnie na targach tłumaczyli że te 3 nie mają opcji rozkładania a mi najbardziej na niej właśnie zależało bo jak mam jechać do Polski to lepiej żeby takowa była ale może i sa takie modele a mi tylko tak mowili żeby wepchnąc towar;-).

A do 36 kg to juz spore dziecko i jeszcze ma w foteliku siedzieć, ja mu wtedy podkładkę tylko kupię;-).

reklama
ewitko - ja mam model 9-18kg. Kupilam w koncu ten bo wlasnie jak pisze mama Q ze te do 36kg nie maja pochylania oparcia, no a my jednak od czasu do czasu ruszamy w daleka trase do moich rodzicow, no i wiadom oze byloby Jasiowi niewygodnie

Do góry