Noukie
Majowa mama 2007
A moje podejście to nie kupować żadnej lipy już więcej tyle razy się już połaszczyłam i potem tylko kolekcje dupereli miałam mnie on też się drogi wydaje ale wiedziałam, że musze go kupić koło maja i co miesiąc 100 na niego odkładałamsa ludzie którzy wypatrza fajne tanie rzeczy i pewnie jeszcze lepsze niż te markowe ale ja do nich nie należe i zawsze bubel kupię. dlatego już nie ryzykuje kupiłam tak wózek i wiele innych rzeczy małemu, sobie zrezta tez. Jeszcze wozek musze kupić i marzyłam sobie o Quinny i go kupie, wczoraj chciałam ale kolor mi nie pasował, moja zasada miec cos fajnego albo wcale, zreszta Szerlock pisałaś o tym o butach więc chyba myslimy podobnie.
Dlatego dostałam opier...od listonosza bo nie mam skrzynki jeszcze pocztowej ja chciałam ja kupic ale jak poszłam do sklepu to zwatpiłam a propo cen i chyba używana kupię.
Dlatego dostałam opier...od listonosza bo nie mam skrzynki jeszcze pocztowej ja chciałam ja kupic ale jak poszłam do sklepu to zwatpiłam a propo cen i chyba używana kupię.