reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Foteliki-kiedy wyjąć zagłówek, kiedy zmienić na większy

reklama
na pewno duzo ludzi sie na ten fotelik polakomilo - glownie ludzie bez swiadomosci, kiepsko sytuowani finansowo, aczkolwiek majacy jakis samochod. Podejrzewam ze w claym kraju takich ludzi jets od groma...
Miejmy tylko nadzieje ze nie beda nigdy mieli wypadku samochodowego... :dry:

Ewitko - nasz fotelik bardzo dobrze się sprawuje :tak:. Michaś też na ogół śpi w samochodzie i ma w nim wygodną półleżącą pozycję :cool2:

Mamo Q - fajny ten wasz fotelik :tak:, tylko dla mnie trochę za drogi :baffled:

a my mamy problem z fotelikiem dla małego - jest taki drobny ze w tych co sie nam podobały tonoł i sprzedawcy odradzali - chyba kupimy Chicco Key1 bo w nim jako tako siedzi wprawdzioe jest od 9 kg ale mały jeszcez chyba długo nieosiagnie tej pieknej wagi :(

my mamy chicco, którym również miał wkładkę dla niemowlaka Mamaija - Najlepszy sklep z artyku

ja jeszcze nie jezdze, ale wiem ze jak jzu zamontujemy ten nowy fotelik to bedzie przodem do kierunku jazdy :tak: Tylem ich chyba w ogole za bardzo sie nie da zamocowac :confused:
Tak wiec nie dosc ze bedzie przodem to jeszcze na tylnym siedzeniu... No ale mam nadzieje ze bedzie ok nawet jak bedzie sam tam z tylu :sorry2:

reklama
my już tak około miesiąca jeżdzimy przodem do kierunku jazdy, mamy fotelik drugi już, taki od 0-18kg renolux na stopie obrotowej, tylko jak prowadzi mój dwumetrowy mąż to mały się irytuje, bo nie ma gdzie podziać nóżek jak tata odsunie sobie fotel (a mówiłam mu, że jak kupić to vana z tego właśnie względu, a on się uparł, że kombi wystarczy - jeśli chodzi o wózek) a teraz wygląda na to że postawie jednak na swoim bo jak córka z tyłu siedzi a ma prawie 170cm to mamy sytuacje praktycznie bez wyjścia...:-(

Do góry