reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Foteliki-kiedy wyjąć zagłówek, kiedy zmienić na większy

A my dalej bez fotelika. Zastanawiam się coraz częściej nad tym chicco co mysz kupiła ale czkam az go wypróbuja i cos powiedza o nim.
W sklepie pan polecał romery i concord.
Foteliki CONCORD model TRIMAX X-line NOWE z gwar. (322231252) - Aukcje internetowe Allegro
Mi się podoba romer king ts plus

ROMER KINGPLUS ROEMER King Plus 2008 Tessa kurier (326112626) - Aukcje internetowe Allegro
i maxi cosi tobi ale ceny z kosmosu.

CZasem na allegro lukam bo tam czasem nowe na licytacje wystawiają i jakby się udało coś do 600 zł zakupić to pewnie bym się zdecydowała ( mówie tu o maxi cosi priori XP.) Marzyłam o maxi cosi bo meliśmy taki do 10 kg od brata po dzieciach i Rafał bardzo go lubił mimo że to był stary typ.

reklama
ewula - nie chce cie martwic ale na nasza opinie o foteliku jeszcze z miesiac poczekasz... Czekam z zamontowaniem go az do powrotu mojego meza...

my tez jeszcze nie kupiliśmy większego fotelika:( ale na razie lece do Polski i jak wrócę to kupimy, mam nadzieje ze do tego czasu będzie mozna skorzystać z Waszych opinii:)

Mnie też zalezy na rozkładanym siedzeniu, bo w wakacje pewnie gdzies dalej sie wybierzemy, no i synek nam w samochodzie zazwyczj spi, więc chcę, zeby mu było wygodnie. Zdaje się, że ten fotelik Baby shield co kupiła natka też ma regulowane oparcie, tylko nie wiem na ile w praktyce jest ono wygodne. Jak kupicie foteliki to dzielcie się swoimi doświadczeniami zaobserwowanych wad i zalet :-)

aletko ja wlasnie miedzy tymi fotelikami wybieram i nie moge sie zdecydowac. no i miałas lepiej, bo nie musialas wybierac - kupilas od razu 2.:-);-)

ewula czyatałam o tym na stronie o fotelikach, ze jak sie w google wpisalo fotelik to w wynikach wyszukiwania pojawial si na pierwszym miesjcy własnie ten bajera fotelik z funcją prania i karmienia w dodatku i za jedyne 30zł:-D:-D:-D

reklama
Do góry