reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Foteliki-kiedy wyjąć zagłówek, kiedy zmienić na większy

Na pewno nie jest tak, ze jest Maxi Cosi a potem dlugo dlugo nic. Z pewnoscia sa to swietne foteliki, ale inne tansze tez sie znajda. Ja na pewno nie kupie Maxi Cosi, bo mi szkoda kasy, a nie bede kupowac uzywanego. Teraz mam Coneco i w sumie jestem zadowolona z jednym wyjatkiem - sztuczna tapicerka sprawiala, ze synus latem sie pocil podczas dlugiej podrozy. No ale teraz to jest takim wiercipieta, ze robi sobie naturalna wentylacje, wiec to nie przeszkadza, wiec pewnie kupie Coneco. Na razie jeszcze sie miesci w starym, wiec do maja chyba damy rade pojezdzic tylem do kierunku jazdy.
Polska klawiatura mi sie zepsula i mam zamienione literki Y z Z :wściekła/y: Ale glupio sie pisze.

reklama
ewitka - tez tak czasem mam z klawiatura - jak sie przycisnie jakis przycisk przez przypadek 9albo kombinacje przyciskow) to tak sie robi. Ale jak zresetujesz komputer to pewnie jzu bedzieo k.

Zapomnialam powiedziec ze my kupilismy ten Chicco bo sie nam podobala regulacja zaglowka.

Aha - polecal jeszcze facet w sklepie firme Recaro
&FOTELIK 9-36 RECARO STARLIGHTSP KOLEKCJIA2008 (323400823) - Aukcje internetowe Allegro

ale cena tez bardzo wysoka moi mzdaniem...

ewitka jednocześnie wcisnij shift i ctrl lewe

ale zescie sie rozpisały. fajnie, ze taki odzew. mysz ciekae co piszesz, ze glownie chodzi o te do 13kg. skad takie info?

wydaje mi się, że płaci się za firmę :sorry2:
Na pewno jest wiele fotelików tańszych i równie dobrych :tak: (ale nie najtańszych :-p).
Wolałam kupić tańszy ale nowy :-). Używany, czołowej firmy w ogóle nie wchodził w grę.

A odnośnie testów Baby Shield nic nie znalazłam :no: (zresztą o Coneco Zenith też nie :no:)

zauwazyłam, ze na str. ramatti tez jest test fotelika do 13 kg mars, ktory uznano za najbezpieczniejszy. czyli mysz spostrzegawcza jestes.

Dzięki szerlock, aż wstyd, że informatyk, a wlaściwie to teraz bardziej inforMatka nie znała tej kombinacji klawiszy. Próbowałam Crtl +Alt i jakieś tam inne kombinacje :-), ale ciekawe, że ta zmiana klawiatury działa tylko w przegladarce. A okien w Firefoxie mam tyle pootwieranych, ze mi zawsze szkoda zamykac przegladarkę.

nie ma sprawy. ja na samych kompach to sie troche znam, gorzej z naszym forum, bo tu sa takie knyfy, ze nie umiem pewnych rzeczy do dzis i nie wiem skad wy wszystkie wiecie.

a rzeczywiscie informatka z ciebie baaardzo dobra:-D, ctrl i alt - byłas blisko, pewnie głowa troche pomyliła

reklama
bardzo ładny wasz fotelik. ja cały czas chciałam kupic maxi cosi tobi, ale oni z tymi cenami na łeb upadli i nie wydam tyle pieniedzy - nie to, ze sępie na bezpieczenstwo, ale uwazam, ze troche to jest przegiecie cenowe. ten twoj priori tez brałam pod rozwage, ale tez drozyzna. i zastanawiam sie nad dosc niewysoką półką, bo w sumie tak jak wczesniej pisałam, nie wiem juz czy rzeczywiscie te tanie sa tez dobre, a w maxi płaci sie za firme czy jak.

Do góry