reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Foteliki-kiedy wyjąć zagłówek, kiedy zmienić na większy

A moje podejście to nie kupować żadnej lipy już więcej tyle razy się już połaszczyłam i potem tylko kolekcje dupereli miałam:no: mnie on też się drogi wydaje ale wiedziałam, że musze go kupić koło maja i co miesiąc 100 na niego odkładałam:sorry2:sa ludzie którzy wypatrza fajne tanie rzeczy i pewnie jeszcze lepsze niż te markowe ale ja do nich nie należe i zawsze bubel kupię. dlatego już nie ryzykuje kupiłam tak wózek i wiele innych rzeczy małemu, sobie zrezta tez:no::no::no:. Jeszcze wozek musze kupić i marzyłam sobie o Quinny i go kupie, wczoraj chciałam ale kolor mi nie pasował, moja zasada miec cos fajnego albo wcale, zreszta Szerlock pisałaś o tym o butach więc chyba myslimy podobnie.

Dlatego dostałam opier...od listonosza bo nie mam skrzynki jeszcze pocztowej ja chciałam ja kupic ale jak poszłam do sklepu to zwatpiłam a propo cen i chyba używana kupię.:sorry2:

reklama
mamo Q - mnie sie podoba bardzo quinny speedy trzykołowy i gdybym miala kupowac jeszcze raz na pewno bym go kupila, bo po pierwsze jest świetnie zrobiony, pod drugie jest bardzo duzo miejsca w spacerowce, dziecko w kurtce ma jeszcze luz, świetnie wygląda, super kolorki do wyboru. prowadzi sie twardo wiadomo, trzykołowiec, wiec na wertepach trzęsie jak "piękny" mikado, ale dla mnie ten wozek i jeszcze mutsiak trzykolowy(ten miękko jedzie po wertepach) to bajka. ale ja juz nie bede raczej wozka kupowała.

bardzo ladny ten fotelik :-)

No ale Quintus jest drobniutki i jemu ten fotelik wystarczy na jakies 3 lata byc moze, a mojemu Jasiowi pewnie wystarczylby na rok zaledwie... Reke dam sobei uciac ze zanim Jasio pojdzie do przedskzola (3 lata i 4 miesiace) to juz bedzie jezdzil w trzecim foteliku... Duza kluska z niego i tyle :-p

Ano właśnie my jeszcze nawet teoretycznie nie możemy w nim jeżdzic bo jest od 9 kg a Quinten 7800:-).

Mysz, a który ty masz model Chicco? Ten do 25 kg czy do36? Jest tam opcja regulacji nachylenia oparcia (do spania)?

Mnie na targach tłumaczyli że te 3 nie mają opcji rozkładania a mi najbardziej na niej właśnie zależało bo jak mam jechać do Polski to lepiej żeby takowa była ale może i sa takie modele a mi tylko tak mowili żeby wepchnąc towar;-).

A do 36 kg to juz spore dziecko i jeszcze ma w foteliku siedzieć, ja mu wtedy podkładkę tylko kupię;-).

reklama
ewitko - ja mam model 9-18kg. Kupilam w koncu ten bo wlasnie jak pisze mama Q ze te do 36kg nie maja pochylania oparcia, no a my jednak od czasu do czasu ruszamy w daleka trase do moich rodzicow, no i wiadom oze byloby Jasiowi niewygodnie

Do góry