reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fitness Club czyli nasza grupa wsparcia :-)

Niedaleko tutaj gdzie mieszkam jest jeziorko,ktore mozna przejsc dookola,przejscie zajmuje ok.pol godziny. OSWIADCZAM WSZEM I WOBEC ZE OD JUTRA CODZIENNIE BEDE PRZECHODZIC JEDNO OKRAZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!,uf moze pomoze w zgubieniu tych 4-5 kg.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
monia trzymam kciuki za okrążenia
p020.gif

Monia i jak???????
ja dziś 34 dzień A6W i padam.......ciężko bo juz mam 22 powtórzenia:dry:
oj jeszcze 8 dni ratuuuuuuuunnnnnnnnnkkkkkkkkkkkuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!:baffled:

Minely 3 miesiace,z efektow jestem zadowolona choc jeszcze tylko z jakies 4 kilo wstawiam wam fote :-):-):-):-)

Załączniki

• P1010333.jpg
    P1010333.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 103
reklama
No kobitki, to zazdroszczę i gratuluję zaparcia i efektów. Ja gruba jestem i pewnie będę do końca życia.:-D Czasem mi to nie przeszkadza, a czasem źle mi z tym, ale no cóż... latka lecą, nie robię się coraz młodsza...:dry: Ja to bym chyba wolała dietę niż ćwiczenia - jak popatrzyłam na tego kolesia z filmu to się zmęczyłam samym oglądaniem.:-D:-D:-D Przyznaję bez bicia - ja strasznie nieruchawa jestem. A słodycze lubię ale od czasu do czasu - mój Mąż potrafi zjeść całą czekoladę na raz i mu mało, ja zjadam 1-2 cząstki i mam dość na miesiąc. Dla mnie najbardziej zgubne są ciasta, które uwielbiam. Na szczęście sama nie piekę a do cukierni nie zawsze chce mi się iść. A diety trzymać mi trudno bo nie dość że i tak późno w domu jestem, to jeszcze musiałabym gotować po 2 zestawy dań - dla siebie na odchudzanie i dla reszty.:baffled: Jakoś mi się nie chce.;-)

Do góry