reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fitness Club czyli nasza grupa wsparcia :-)

o kurna........ja w niedzielę 2 serię opuściłam :szok::angry: i co myślisz ze lipa????????:dry:
Czytałam "instrukcję", że należy robić ćwiczenia przez 42 dni i nie wolno sobie robić "przerw" bo nie będzie spodziewanego efektu, ja tak tamtym razem zrobiłam przerwę i wogóle przestałam w połowie, i teraz zaczęłam od nowa ale teraz już nie przerwę bo się zacięłam:tak::tak:
Asik ja też miałam nie jeść i co? i d..a:zawstydzona/y:potrafiłam rzucić palenie a tego nie potrafię :zawstydzona/y::-(

reklama
no ja nie całkiem przerwałam bo jedna seria była:szok:
ja i tak nie liczę na efekt:sorry2: teraz to tak szczerze to ciągnę bo mój A. ćwiczy i obciach pokazać ze się ma taki słomiany zapal :baffled:

Nie wierzysz w to ze bedziemy "smukłe" po zakonczeniu tych cwiczeń????:-D:-D:-D
(ja tez nie ale przynajmniej troche sie rozruszam i wzmocnie miesnie:tak:)

a jak z brzuchem po ciąży masz ? bo mi taka oponka została:(

a w niektórych planach ćwiczeń jest brana pod uwagę 1 dniowa przerwa właśnie doczytałam

Ostatnia edycja:
małaulka bo z tymi słodyczami to chyba tak jest, że to gorsze dziadostwo niż fajki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja co prawda nie paliłam i nigdy nie mioałam tego problemu ale mój m właśnie półtora miesiąca temu rzucił fajki a ze słodkim obydwoje nie potrafimy się rozstać a nawet zbytnio ograniczyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A mój brzuch wygląda masakrycznie :szok::szok::szok::szok::szok: Pofałdowany, obwisły jakiś taki bleeeee:wściekła/y::zawstydzona/y::szok:

Paula...,malaulka...zaczelyscie wszystko od poczatku,jakos do tych cwiczen nie moge sie przemoc,a poczytalam troche i moze bylby jakis efekt ale do takich serii to ja sie nie nadaje:tak:
Asik...silna wola zawiodla na slodkosci;-);-)?
Ja nie mialam w ustach nic slodkiego,juz miesiac i trzy dni:-):-),ale w niedziele mnie nosilo,wszyscy dookola jakies pyszne ciasta a ja tylko kawka z odrobina mleczka,ale nie ugielam sie.Otworzyli w mojej miejscowosci fitness club,wybieram sie dzis ze znajoma maja byc zajecia dla lady od 19-20.30,zobacze czy wytrzymam:-):-)

Monia ja i tak Cię podziwiam bo z tego co pisałaś jesteś aktywna babeczka to jasne ze fajniej w fitnesie niz takie nudy
a za słodycze szacun wielki!!!!!!!!!

Paula jasne że mam brzuch:no:, ja mam taką budowę po mamie że mam brzuch i duży biust i muszę się dobrze przyłożyć żeby jako tako wyglądać a do tego jestem niska i każde kilo nadwagi widać:no:
Asik no właśnie, żeby tego w sklepach nie sprzedawali:tak:

Ula no to dużego biustu zazdroszczę :tak:;-) a z brzuszkiem jakoś damy radę !!!!!
musimy podziwiam Cie i tak ze masz taki power........przecież dopiero co Lenkę urodziłaś!
Jak na razie rezultatów nie widzę.......dlatego zmierzyłam się w pasie ważę......oby bo wartościach:-D zobaczyć

reklama
Paula nie ma czego zazdrościć:no: ja serio jakbym miała tyle kasy to bym sobie chciała zmniejszyć:no:no ale niestety nie stać mnie i muszę nosić ze sobą taki ciężar;-):-D:-D
Jako takich rezultatów też nie ma jeszcze ja muszę chyba z 6 razy po całej serii zrobić żeby coś się zmieniło:-D, ale brzuch jakby twardszy i wczoraj zrobilam wszystko na raz a mam już po 14 powtórzeń:szok:

Do góry