reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fitness Club czyli nasza grupa wsparcia :-)

No to ja nieśmiało do Was dołanczam, od porodu zamast schudnąc to jeszcze przytyłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: noi tak jak Ty Monia jak pojechałam do Polski to po prostu masakra, chciałam się chyba najeść tych wszystkich pyszności na cały następny rok a teraz jęczę jestem już naprawdę strasznie gruba i muszę zrzucić 14 kilo:szok::szok:
Muszę coś ze sobą zrobić!!!!!!!!!!!!!

Zrezygnować z chleba- ok- a co jadacie zamiast?? bo ziemniaki to nie problem...

reklama
asik...pewnie ze damy rade:tak:,to jest prawda jesli sie ma okazje to najlepiej jesc posilki regularnie,ale wiem ze nie kazdy moze sobie pozwolic,ale sniadanko dzis mialas jak najbardziej ok,ja bym dolozyla jeszcze owoca
malaulka...witamy w gronie zapartych:-),zamiast chleba ja osobiscie jem jakies krakersy,albo tak jak asik jakies chrupkie pieczywo,14 kg to nie malo,ale dasz rade:-),ja ostatnie dziecko urodzilam 7 lat temu,przez dluzszy czas nic ze soba nie robilam,ale jakies 3,5 roku temu postanowilam cos zmienic,pierwsza moja dieta byla kopenhaska,drastyczna ale skuteczna zgubilam 13 kg,a dalej to po troszku chudlam i tylam,po ostani moim odchudzaniu na poczatku roku bylo ok,a nawet swietnie,to mi sie zachcialo w polsce pysznosci teraz mam do zrzucenia troszke,ale musze walczyc:-).
Tak wiec dziewczyny damy rade wspolnymi silami i podpowiedziami bedzie ok!!
tu wklejam linka na jakies ciekawe cwiczenia moze warto by sie skusis i choc troszke pocwiczyc,z tego co przeczytalam nie sa takie zle:-)
http://wdziek.info/cwiczenia_na_talie_osy.html

Monia ja też stosowałam kopenhaską i spadło 6 kg ale bardzo szybko przytyłam po niej i teraz chcę chudnąć wolniej ale systematycznie i przede wszystkim się ruszać, zobaczymy co z tego wyjdzie, w kazdym bądz razie dziś od 17 nic nie jadłam:tak:

No to znowu ja:-)
Chwalę się , że jestem po kopenhaskiej i mam 5 kilo mniej a teraz jestem na 1000kcal i mam zamiar chudnąć nadal:tak::tak:

Kurcze a ja nie mogę schudnąć!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Niby w miarę się pilnuję ale obawiam się, że bez konkretnej diety się nie obejdzie, bo jak się nie trzymam konkretnego planu to nie mogę się tak do końca upilnować:zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y:

Laska ty nie nażekaj;-) Widziałam twoje zdjęcie:tak: Też bym chciała być taka szprycha!!!!:cool:

Szprycha,kochana to ja byłam 4 lata temu.
A teraz to się smiejemy z m.że jakby mnie wyżucił na środku jeziora to nie utone bo mam swoją osobistyczną oponkę:-D:-D
A na zdjęciach to wyglądam w miarę bo sie laska kamufluję.

reklama
reklama
Do góry