Miczka
Fanka BB :)
farbowałam w 3 mcu ale ja zawsze farbuję u fryzjera. powiedziałam mu co i jak i dobrał mi specjalny środek bez amoniaku. I muszę przyznać, że trzyma mi się już dosyć długo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczerze głupota to nie wpływa na płód nie jeden lekarz mi tak mówił spokojnie można farbować ...ja nie wiem ale nie wyobrazam sobie przez całą ciąże nie zadbać o kolor włosów i naprawdę jak widzę takie zaniedbane kobiety w ciąży to okropnie wygląda jak u lekarza siedzą maja jakieś odrosty nie uczesane w dresach i do tego z 20 kg więcej albo i z 30 ... ...kurcze szok ja rozumiem apetyt w ciąży ale do 12 kg jest ok a potem to juz wina kobiety i jedzonka za 4
czy uwazacie ze farbowanie wlosow moze zaszkodzic dziecku i wlosom?:-)
?]