reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziwny wynik Beta hcg

Dziewczyny… Bo ja normalnie już nie wytrzymam. Powinnam dostać okres 08.11. Nie dostałam więc zrobiłam kilka testów. Dwie grube wyraźne krechy. 13.11. poszłam na betę… Tylko, że jej wynik jest podany w jakichś dziwnych jednostkach a laboratorium nie podało żadnych norm… Dziś czyli 14.11. zrobiłam dwa testy. Dwie grube krechy. Wyniki bety i zdjęcia testów w załączniku… Błagam pomóżcie…

Jeżeli to nie trolling to wykonałaś badanie krwi do badań prenatalnych które interpretuje lekarz wraz z USG o które aktualnie jest za darmo w ramach NFZ co z resztą masz w opisie

Nikt Ci tutaj nie pomoże. Powinnaś iść na zwykle badanie hcg

reklama
Już cena powinna Cie tknąć bo za badanie zapłaciłaś patrząc na Google ponad 100zl, a zwykła beta kosztuje koło 40

Jeżeli to nie trolling to wykonałaś badanie krwi do badań prenatalnych które interpretuje lekarz wraz z USG o które aktualnie jest za darmo w ramach NFZ co z resztą masz w opisie

Nikt Ci tutaj nie pomoże. Powinnaś iść na zwykle badanie hcg
To absolutnie nie trolling. Ja się absolutnie na tych badaniach nie znam. Powiedziałam Paniom w diagnostyce, że chcę potwierdzić lub wykluczyć ciążę. Takie badanie zostało mi wykonane.

reklama
Do góry