reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wynik bety hcg

tak jak w instrukcji jest napisane tak zrobiłam. Świeżo robione zdjecia, normalnie sesja 🤦‍♀️, bo uwierzyć w to nie mogłam jakoś. Test po 10 minutach wysechl i nadal jest ciemna kreska 2 (nie biorę już pod uwagę, bo do 5 minut test się wyczytuje)
Zrób z rana jesli masz jeszcze jeden test, a jak wyjdzie pozytywny to udałabym się na pobranie krwi i zrobiła Bete HCG bardziej wiarygodniejsze badanie :)

reklama
beta jest mniejsza niż 2,3 czyli wynik ujemny. Bardziej mnie ciekawi robienie bety w 17 dniu cyklu🤨chyba, że masz jakiś mega krótki cykl. Bo okres miałaś a zdarza się czasem mniej intensywny
Pewnie po prostu autorka napisała w ten sposób żeby powiadomić ile dni minęło (?) od okresu. Ja rozumiem to tak, ze skoro okres trwał 2 dni i dziś jest 17 dzień cyklu to beta HCG wykonała 15 dni po tym „mini okresie”. A pewnie sprawdzała czy ciąży nie ma po owulacji z tamtego miesiąca
Dla autorki. Wynik jest jednoznaczny. Ciąży nie ma. - krwawienie/plamienie/ okres który Cię niepokoi skonsultuj z lekarzem ginekologiem

Do góry