Jak dla mnie negatywny Te testy zazwyczaj robią taka kreskę - to chyba testowa tak przebijaDziewczyny jestem tu nowa. Od roku staramy się o bobaska, cykle mam nie regularne i ciężko określić owulacje
Dzisiaj rano zrobiłam test i wynik po 5 minutach wyszedł taki i nie wiem co sadzić bo już tyle razy się załamałam, ze nie chce się nastawiać pomoże któraś ? Zobacz załącznik 1456817
reklama
Dziękuje Może w kolejnym cyklu się udaJak dla mnie negatywny Te testy zazwyczaj robią taka kreskę - to chyba testowa tak przebija
coś tu widać, powtórz jutro rano test po całej nocy będzie bez siusiu i picia. Jak ciąża to będzie widać gołym okiem druga kreskęDziewczyny jestem tu nowa. Od roku staramy się o bobaska, cykle mam nie regularne i ciężko określić owulacje
Dzisiaj rano zrobiłam test i wynik po 5 minutach wyszedł taki i nie wiem co sadzić bo już tyle razy się załamałam, ze nie chce się nastawiać pomoże któraś ? Zobacz załącznik 1456817
Grabarzenka
Fanka BB :)
W obydwóch ciążach miałam taką bladą kreskę. Dla mnie test jest pozytywny. Po cichu gratuluję i proponuje iść na beteDziewczyny jestem tu nowa. Od roku staramy się o bobaska, cykle mam nie regularne i ciężko określić owulacje
Ja i tak bym pewnie nie wytrzymała i poleciała na bete. Daj znać, trzymam kciukiDziękuje Może w kolejnym cyklu się uda
Katie19954
Początkująca w BB
Hej dziewczyny w poniedziałek czyli 24 zrobiłam betę która wyszła 118 a dziś jest piątek 28 i wyszła mi beta 647,6 czy to jest odpowiedni wzrost w ciągu 4 dni ?
Coffe18
Myśle ze jak najbardziej okHej dziewczyny w poniedziałek czyli 24 zrobiłam betę która wyszła 118 a dziś jest piątek 28 i wyszła mi beta 647,6 czy to jest odpowiedni wzrost w ciągu 4 dni ?
Ja w tamten piątek miałam betę 124 w poniedziałek beta 492
Dziś robiłam betę ostatni raz i póki co czekam na wyniki
Katie19954
Początkująca w BB
Daj znać jaki wyszedł a jesteś już umówiona do lekarza ?Myśle ze jak najbardziej ok
Ja w tamten piątek miałam betę 124 w poniedziałek beta 492
Dziś robiłam betę ostatni raz i póki co czekam na wyniki
Coffe18
Słabo … przyrost o 69 % ….Daj znać jaki wyszedł a jesteś już umówiona do lekarza ?
Niby dalej w normie ale już na pograniczu
reklama
Katie19954
Początkująca w BB
Ważne ze jest przyrost i mieścisz się w normie . Nie denerwuj się bo to szkodzi . Będzie wszystko dobrze zobaczysz .Słabo … przyrost o 69 % ….
Niby dalej w normie ale już na pograniczu