Coffe18
Fanka BB :)
Oby ….Ważne ze jest przyrost i mieścisz się w normie . Nie denerwuj się bo to szkodzi . Będzie wszystko dobrze zobaczysz .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby ….Ważne ze jest przyrost i mieścisz się w normie . Nie denerwuj się bo to szkodzi . Będzie wszystko dobrze zobaczysz .
Kiedy zrobisz jeszcze raz badanie ?Oby ….
Nie wiem kompletnie …Kiedy zrobisz jeszcze raz badanie ?
To zrób w ciągu 48 godzin i daj znać . Jutro to bez sensu . Trzymam kciuki i czekam na wieści .Nie wiem kompletnie …
Korci mnie jutro i w poniedziałek żeby faktycznie sprawdzic najbardziej miarodajny wzrost po 48h ….
Nie mam dobrych przeczuć No ale cóż …
No spoko tylko w niedziele nikt nie robi bety ....To zrób w ciągu 48 godzin i daj znać . Jutro to bez sensu . Trzymam kciuki i czekam na wieści .
No to spróbuj tak zrobić najwyżej chyba ze wytrzymasz do poniedziałku .No spoko tylko w niedziele nikt nie robi bety ....
Dlatego myślę o jutrze i w poniedziałek powtórzyć....wtedy będą 48h...
Później bety nie zamierzam juz robić wogole ...
I jak ? Zrobiłaś dzisiaj ?No to spróbuj tak zrobić najwyżej chyba ze wytrzymasz do poniedziałku .