Katie19954
Początkująca w BB
Zrobiłam dziś kolejny testAha rozumiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam dziś kolejny testAha rozumiem
Zrobiłam dziś kolejny test
Oby tylko beta dobrze przyrosła .Gratulacje! Bardziej pozytywny chyba już nie będzie
widać ,ze rośnie bo test ciemniejszy ja tez tak robiłam . Daj znać jak po becieOby tylko beta dobrze przyrosła .
Pewnie ze dam znać .widać ,ze rośnie bo test ciemniejszy ja tez tak robiłam . Daj znać jak po becie
Dzisiaj wyszła beta 118Pewnie ze dam znać .
piękny przyrostDzisiaj wyszła beta 118
po 5 minutach nie odczytuje się testu to tak na przyszłość .Dziewczyny jestem tu nowa. Od roku staramy się o bobaska, cykle mam nie regularne i ciężko określić owulacje
Dzisiaj rano zrobiłam test i wynik po 5 minutach wyszedł taki i nie wiem co sadzić bo już tyle razy się załamałam, ze nie chce się nastawiać pomoże któraś ? Zobacz załącznik 1456817