reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziwny test ciazowy?? Pozytyw / negatyw

Dziewczyny jestem tu nowa. Od roku staramy się o bobaska, cykle mam nie regularne i ciężko określić owulacje 😣
Dzisiaj rano zrobiłam test i wynik po 5 minutach wyszedł taki i nie wiem co sadzić bo już tyle razy się załamałam, ze nie chce się nastawiać 🙈 pomoże któraś ? 😊Zobacz załącznik 1456817
Jak dla mnie negatywny 😢 Te testy zazwyczaj robią taka kreskę - to chyba testowa tak przebija

reklama
Dziewczyny jestem tu nowa. Od roku staramy się o bobaska, cykle mam nie regularne i ciężko określić owulacje 😣
Dzisiaj rano zrobiłam test i wynik po 5 minutach wyszedł taki i nie wiem co sadzić bo już tyle razy się załamałam, ze nie chce się nastawiać 🙈 pomoże któraś ? 😊Zobacz załącznik 1456817
coś tu widać, powtórz jutro rano test po całej nocy będzie bez siusiu i picia. Jak ciąża to będzie widać gołym okiem druga kreskę :)

W obydwóch ciążach miałam taką bladą kreskę. Dla mnie test jest pozytywny. Po cichu gratuluję i proponuje iść na bete :)

Hej dziewczyny w poniedziałek czyli 24 zrobiłam betę która wyszła 118 a dziś jest piątek 28 i wyszła mi beta 647,6 czy to jest odpowiedni wzrost w ciągu 4 dni ?

Hej dziewczyny w poniedziałek czyli 24 zrobiłam betę która wyszła 118 a dziś jest piątek 28 i wyszła mi beta 647,6 czy to jest odpowiedni wzrost w ciągu 4 dni ?
Myśle ze jak najbardziej ok 😜
Ja w tamten piątek miałam betę 124 w poniedziałek beta 492 😉
Dziś robiłam betę ostatni raz i póki co czekam na wyniki 😉

reklama
Do góry