Katie19954
Początkująca w BB
Podpowiecie może czy jest sens iść na betę ? Jestem 10 dpo potwierdzonej monitoring .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podpowiecie może czy jest sens iść na betę ? Jestem 10 dpo potwierdzonej monitoring .
zrobiłam test 11dpo, a 12dpo zrobiłam betę i była 28. Jak test pokazuje ci cień to beta z krwi będzie tym bardziejPodpowiecie może czy jest sens iść na betę ? Jestem 10 dpo potwierdzonej monitoring .
tyle, że na 1 zdjęciu nie widzę drugiej kreski, a na 2 zdjęciu widzę, ale szarą więc może to tylko kontrolna. Na żywo napewno inaczej ją widać niż na zdjęciuPodpowiecie może czy jest sens iść na betę ? Jestem 10 dpo potwierdzonej monitoring .
To jest jeden ten sam test tylko z daleka i tutaj gdzieś jest zamazany hetyle, że na 1 zdjęciu nie widzę drugiej kreski, a na 2 zdjęciu widzę, ale szarą więc może to tylko kontrolna. Na żywo napewno inaczej ją widać niż na zdjęciu
na tym ostatnim zdjęciu bez plastiku widać już gołym okiem. Może to być i jeden test, ale tak jak napisałam wcześniej zależy od zdjęcia, światła itd. Jak już tak widać na zdjęciu to leć na betęTo jest jeden ten sam test tylko z daleka i tutaj gdzieś jest zamazany he
Ja zrobiłam betę,nic nie wykazało. Także test jakiś wadliwy chybaWitam też miałam taki test jak ty kilka dni temu.. Dziś zrobiłam kolejny i wyszła już wyraźna kreska
Wyglada na pozytyw . Jest sens zrób betę i potem kolejna by zobaczyć przyrost .Podpowiecie może czy jest sens iść na betę ? Jestem 10 dpo potwierdzonej monitoring .
Dzisiaj idę na betę to sprawdzęWyglada na pozytyw . Jest sens zrób betę i potem kolejna by zobaczyć przyrost .
ja miałam taki test, poleciałam od razu na betę i wynik był 17.8 także trzymam kciukiDzisiaj idę na betę to sprawdzę
Zrobiłam dziś kolejny testja miałam taki test, poleciałam od razu na betę i wynik był 17.8 także trzymam kciuki