reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś są Twoje urodziny !!!!!

reklama
o tutaj ;D

swoją drogą tak sobie myślę, że jak się tak miyu czepiasz tej wstrętnej puszczalskiej lafiryndy Paris Hilton, to sama powinnaś być świętą kobietą ::) ::) ::)

a z tego co nam o sobie opowiedziałaś to nijak nie wynika żebyś była ::)

mi tam puszczalskie nie przeszkadzają ....
a jak mi ktos powie, że są zagrożeniam dla facetów, to powiem tylko tyle, że to jest tak jak z najstarszym zawodem świata
gdyby nie było popytu, to podaż by wyginęła ::) ;D

Baasiu, ale sie usmialam z tegi irokeza w banku, u nas to wszyscy by padli, nawet panki ;D
fajny ten kraj z przerwa na herbate ;D czyli z taka maniana o okreslonej godzinie ;D

tolerancja w Polsce szwankuje
a do akceptacji wykolczykowanego kasjera to nam bardzo daleko
co ja pisze, ??
zyjemy w kraju, gdzie wyzywamy sie od Zydow ::)

kiedy byłam w podstawówce, a wtedy jeszcze w szkole dentysta był, to wyobrażcie sobie pewnego dnia zawitał właśnie taki młody koleś z irokezem i kolczykami oczywiście był obcokrajowcem nie pamiętam teraz skąd dokładnie.napisałam oczywiście bo te dobrych parę lat temu w Polsce to było nie do pomyślenia.zresztą jak widać tak zostało.
zęby leczył rewelacyjnie i bezboleśnie. dzieciaki chciały chodzić do dentysty ;D
ale właśnie, że to było te parę lat temu i któraś moherowa mamusia zaczęła awanturę że taki wynaturzeniec demoralizuje dzieci no i niestety pożegnał się ze szkołą. a szkoda, facet był naprawdę świetny i miał niesamowite podejście do dzieciaków.

tunia pisze:
kiedy byłam w podstawówce, a wtedy jeszcze w szkole dentysta był, to wyobrażcie sobie pewnego dnia zawitał właśnie taki młody koleś z irokezem i kolczykami oczywiście był obcokrajowcem nie pamiętam teraz skąd dokładnie.napisałam oczywiście bo te dobrych parę lat temu w Polsce to było nie do pomyślenia.zresztą jak widać tak zostało.
zęby leczył rewelacyjnie i bezboleśnie. dzieciaki chciały chodzić do dentysty ;D
ale właśnie, że to było te parę lat temu i któraś moherowa mamusia zaczęła awanturę że taki wynaturzeniec demoralizuje dzieci no i niestety pożegnał się ze szkołą. a szkoda, facet był naprawdę świetny i miał niesamowite podejście do dzieciaków.
Tuniu ;D Twoja tworczosc jest niesamowita ;D

mielismy taka historyce, ktorej corka spyknela sie z czarnoskorym, urodzila sliczna mulatke, ale byla tak szykanowana, ze wyprowadzila sie z miasteczka ::)

a teraz jest boom na ciemnoskorych
od kilku lat mamy w osiedlowej przychodni czarnoskorego lekarza i nawet bereciary zapisywaly sie do niego, zeby go zobaczyc
na szczescie jest dobry i nadal sa do niego kolejki ;D

a jak kiedys w szkole zatrudnilam taka czarnoskora dziewczyne od kreacji wizualnej to sie frekwencja podniosla ;D

moher to zaraza...

ja życzyłabym sobie jeszcze, żeby Panie w sklepach były miłe i , żeby interesowały sie tym co mam zamiar kupić
a nie, żeby najpierw mierzyły mnie z dołu go góry albo odwrotnie ;D a potem przeważnie wyraźnie są obrażone, że weszłam do sklepu ::)
ostatnio nawet jak weszłam z mężem do jednego bieliźniarskiego, to kobita się wkurzyła, że jej przeszkadzamy
dziwne... jak chodzę z mężem to zazwyczaj są zajebiście miłe ;D

dzisiaj baba na poczie w mojej wsi powiedziałą, że nie przyjmie mi paczki opakowanej we folie i zaklejonej taśmą
ma być karton !!
no to ja na to:
To poproszę
a ona:
- nie jest Pani jedyną klientką :p
a ja:
- słucham ::)
a ona:
nie ma teraz, nie jest Pani jedyną klientką :p

i tam dalej ble ble ble

w każdym razie pojechałam na inna pocztę i kobita dała mi papier i taśmę, żebym sobie obkleiła - ZA DARMO, nawet nie skasowała a mówiłam jej, żeby policzyła za to ::)
ale to był naprawde wyjątek

aaa jeszcze jedno mi sie przypomniało:

mąz pojechał na rowerek i skończyła mu się woda do picia
wszedł do jakiegoś wiejskiego sklepu z rowerem
ściany obdrapane... i baba, która sprzedawała zauważyła męża rower oparty o ścianę w sklepie
i mówi tak:
- czyyyj to rower ??
a mąż :
- mój ale ten rower jest drożyszy od tego sklepu i nie wystawię go na zewnątrz
a ta baba:
- nooo nie !!! I jeszcze o ściane oparł !!! :p

zajebiście jest w Polsce
są fajni mili i gościnni ludzie i w ogóle jest git ;D

Byłam dziasiaj w naszym wiejskim polo markecie i tam jest dość ciasno
na styk przejeżdamy wózkiem z Pariską
pewna podstarzała kobita postawiła wózek na zakręcie i na środku
więc ja do niej, żeby go posunęła
a ona mi, że mam sobie sama posunąć

No to jej ku.rwa posunęłam ;D
szukała go potem po sklepie ;D
i coś brąchała pod nosem
ale jak głośno zapytałam:
SŁUCHAM ! ;D
to powiedziała:
nic... nic...
ale i tak dalej brąchała pod nosem ;D

trochę nam się wątki pomieszały :p ::) ;D

ale dodam jeszcze, że moja Rozulka rewelacyjnie reaguje na ciemnoskórego pediatrę do którego chodzimy ;D ma to po mamusi, bo moja Ola darła się niemożebnie na widok lekarza murzyna.

Melcia, mnie kiedys też taka starszawa pani w&*(%#@$#%^ w naszym mikro hiper markecie :)

nie wiem jak reszta, ale ja moherom mówię zdecydowane nie!

reklama
Melanie pisze:
o tutaj ;D

swoją drogą tak sobie myślę, że jak się tak miyu czepiasz tej wstrętnej puszczalskiej lafiryndy Paris Hilton, to sama powinnaś być świętą kobietą ::) ::) ::)

a z tego co nam o sobie opowiedziałaś to nijak nie wynika żebyś była ::)

mi tam puszczalskie nie przeszkadzają ....
a jak mi ktos powie, że są zagrożeniam dla facetów, to powiem tylko tyle, że to jest tak jak z najstarszym zawodem świata
gdyby nie było popytu, to podaż by wyginęła ::) ;D
Mel a w którym miejscu ja się czepiam że jest puszczalska? Ja się czepiam jej bezmyślności, głupoty i braku klasy a nie tego że, sypia z różnymi facetami. Może byś się zastosowała do swojej rady którą tu nie dawno dawałaś i czytała dokładnie i ze zrozumieniem :)

Do góry