Podobne tematy
- Zamknięty
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tuniu ;D Twoja tworczosc jest niesamowita ;Dtunia pisze:kiedy byłam w podstawówce, a wtedy jeszcze w szkole dentysta był, to wyobrażcie sobie pewnego dnia zawitał właśnie taki młody koleś z irokezem i kolczykami oczywiście był obcokrajowcem nie pamiętam teraz skąd dokładnie.napisałam oczywiście bo te dobrych parę lat temu w Polsce to było nie do pomyślenia.zresztą jak widać tak zostało.
zęby leczył rewelacyjnie i bezboleśnie. dzieciaki chciały chodzić do dentysty ;D
ale właśnie, że to było te parę lat temu i któraś moherowa mamusia zaczęła awanturę że taki wynaturzeniec demoralizuje dzieci no i niestety pożegnał się ze szkołą. a szkoda, facet był naprawdę świetny i miał niesamowite podejście do dzieciaków.
Mel a w którym miejscu ja się czepiam że jest puszczalska? Ja się czepiam jej bezmyślności, głupoty i braku klasy a nie tego że, sypia z różnymi facetami. Może byś się zastosowała do swojej rady którą tu nie dawno dawałaś i czytała dokładnie i ze zrozumieniemMelanie pisze:o tutaj ;D
swoją drogą tak sobie myślę, że jak się tak miyu czepiasz tej wstrętnej puszczalskiej lafiryndy Paris Hilton, to sama powinnaś być świętą kobietą : : :
a z tego co nam o sobie opowiedziałaś to nijak nie wynika żebyś była :
mi tam puszczalskie nie przeszkadzają ....
a jak mi ktos powie, że są zagrożeniam dla facetów, to powiem tylko tyle, że to jest tak jak z najstarszym zawodem świata
gdyby nie było popytu, to podaż by wyginęła : ;D