kangurki
Fan(ka)
baasia sama piszesz TU (pewnie chodzi o tą waszą Australię) przecież to normalne że w każdym kraju niektóre imiona są bardzo popularne i trudno żeby co drugi Anglik nazywał się Przemysław
ale mieszkam w Polsce (jeszcze) i imię Destinantion jest dla mnie kosmiczne
tak samo nie podoba mi się jak słyszę na plaży: Dżesika do mamusi, albo Kewinek czy Brajanek nie wchodź do wody
i co, myślisz że jak taka (czy taki) Destinejszyn nie będzie czuł się głupio w przedszkolu jak pani nie będzie wiedziała jak wymówić jego imię???
Nie mam nic przeciwko oryginalnym imionom, w końcu sama takie mam, ale wiem że jak byłam mała to naprawdę nienawidziłam rodziców za to że nie nazwali mnie inaczej
bo dzieciom trudniej zrozumieć że oryginalne to znaczy fajne
chociaż nie zawsze
baasiu a nazwałabyś swoje dziecki Destinejszyn???
ale mieszkam w Polsce (jeszcze) i imię Destinantion jest dla mnie kosmiczne
tak samo nie podoba mi się jak słyszę na plaży: Dżesika do mamusi, albo Kewinek czy Brajanek nie wchodź do wody
i co, myślisz że jak taka (czy taki) Destinejszyn nie będzie czuł się głupio w przedszkolu jak pani nie będzie wiedziała jak wymówić jego imię???
Nie mam nic przeciwko oryginalnym imionom, w końcu sama takie mam, ale wiem że jak byłam mała to naprawdę nienawidziłam rodziców za to że nie nazwali mnie inaczej
bo dzieciom trudniej zrozumieć że oryginalne to znaczy fajne
chociaż nie zawsze
baasiu a nazwałabyś swoje dziecki Destinejszyn???