reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś są Twoje urodziny !!!!!

reklama
kobiety, ale czy wy uważacie że w Polsce wszyscy są do d...?
tu też są normalni ludzie!!!

a z waszych dyskusji wynika że cała tolerancja wyjechała do UK;p

to smutne...:p

A ja z Polski nie chce wyjezdzdac i PODOBA MI SIE TUTAJ!!!!!!!!!!!!!!!
Na szczescie mam normalnych i tolerancyjnych znajomych, a przeciez to od nas zalezy jak dalej bedzie w Polsce, wychowajmy nasze dzieciaki w tolerancji.
Mel imiona poprostu zawsze z kims nam sie kojarza, mi Paris tez z Hiltonowna, bo poprostu innej nie znam. A jej zachowanie pozostawia wiele do zyczenia, napewno nie chciaabym zeby moja corka sie na niej wzorowala :p :p :p :p
Tobie tez jak pisalas pewne imiona sie kojarza i z tego powodu nie nazwalabys tak swoich dzieci, wiec inni tez chyba maja do prawo, zeby Paris (imie nie Twoja corcia) kojarzylo im sie tak jak np. mi i Miyu ;D ;D
W koncu zadasz tolerancji od innych, to sama tez sie nia wykaz :D :D :D
Propnuje zakonczyc juz te chore dyskusje na temat imion i dac kazdemu prawo do wlasnych wyobrazen, bo ja tak wlasnie zamierzam zrobic ;) ;D ;D ;D
Pozdrawiam wszystkie dyskutantki :D :D :D

ja też już się nie odzywam bo niepotrzebnie się denerwuję:)

zaraz idę sobie na pocztę:)
paczki wysyłam w kopertach bąbelkowych:p chyba że są wielkie, to obklejam je papierem:)

ja nie dyskutuję o skojarzeniach, bo w tej kwestii się już wypowiedzialam

misiako pisze:
W koncu zadasz tolerancji od innych, to sama tez sie nia wykaz :D :D :D
nie wiem od kiedy nas czytasz i na ile sie orientujesz w temacie TOLERANCJA na wątkach wrześniowych ::) ::) ::) ::)
jak przeczytasz wszystkiew nasze wątki od deski do deski to możemy podyskutować

kangurki sądzę, że z kraju wyjechali różni ludzie
prości i obyci
wykształceni i bez wykształcenia
itp itd

ja opisuję to co mnie spotyka na codzień i z czym nie jestem w stanie się pogodzić
każda z nas ma swoją wrażliwość...
po jednym przejedziesz kosiarką a i tak wstanie i będzie się do wszystkich uśmiechać
a na innego dmuchniejsz i już się nie pozbiera

zaczyna sie tu robić dziwna atmosfera, której nie było wczesniej :p
chyba sobie podaruję wątki otwarte na bb :p

Mel...
chyba każdy ma prawo do swojego zdania
obojętnie czy jest tu od miesiąca czy od roku

i faktycznie skończmy temat bo wątek miał być o urodzinach
zwalmy wszystko na PMS i używajmy tego wątku do składania życzeń:)

jasne, że ma swoje prawo
jesli nowa koleżanka zarzuca mi brak tolerancji to zauważam, iż musiałaby jeszcze sobie poczytać aby się więcej dowiecieć czy jestem tolerancyjna czy nie
Joanka juz się wypowiedziała kiedyś na ten temat na wątku zamkniętym
jelśli nie powinno się oceniać nowych wrześniówek po kilku pierwszych postach
to niech one też mają odrobinę dystansu do swoich przedwczesnych ocen

Jeny ale sie afera toczy, ja tez juz nic nie bede pisala, chociaz chcialam ;D
ale zeby sie wypowiadac trzeba miec porownanie, albo znac kogos osobiscie (jak pisze maz Melanie) bo praktyka znacznie rozni sie o teorii...

reklama
Jeeeeny, jakie sliiiiczne zyczenia!
Dziekuje PIEKNIE, szkoda, ze urodzin nie ma sie czesciej ;D ;D ;D

Kangurki, mam nadzieje, ze sms z moimi zyczeniami doszedl
tak samo mail do Ciebie Joanko ;)

Luleczko
Kochana, chociaz spoznione, to najszczersze: zdrowka, szczescia, zeby Ci sie zycie ukaldalo, jak sobie tego zyczysz, a kazdy dzien dawal powody do usmiechu, 100 lat i duuuuze buzie :-* :-* :-*

Do góry