reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziś są Twoje urodziny !!!!!

No wiem, ale mi chodzilo, ze jakby Paris miala byc Melanie jak podejzewala Aniulka to pewnie by sie czepiali- kurcze ale zakrecilam...
w kazdym razie tam gdzie bedziesz napewno nie beda sie czepiali :)

reklama
a swoja droga bardzo ladne imie :)

a dzisiaj jak bylismy na placu zabaw jedna dziewczynka miala na imie Destinetion- bardzo orginalnie, a druga Lucy Lu- to mi sie bardzo podobalo

śliczne imiona
ale LUCY to u nas odpada (chociaz pięknie brzmi), bo jedna znajoma mojego męża to Lucyna i jest tępa jak nie wiem co :p i tak by mi się kojarzyło ::) ;)

Kochana rzucaj tutaj tymi imionami
są super !!!

a co do Twojego poprzedniego posta to masz rację ::)
już kumam o co chodziło :)

baasia pisze:
a swoja droga bardzo ladne imie :)

a dzisiaj jak bylismy na placu zabaw jedna dziewczynka miala na imie Destinetion- bardzo orginalnie, a druga Lucy Lu- to mi sie bardzo podobalo
yezoo Destination...co to za imię

ja może staroświecka jestem, ale coś mi się wydaje że niedługo każde obcobrzmiące słowo będzie miało szanse być imieniem

a Lucyna to była dziewczyna mojego męża więc Lucy też mi się nijak kojarzy:p

ja napiszę tylko tyle- moja mama jest nauczycielką w klasach 1-3 i wiem jak nauczyciele "patrzą" na takie dzieci
tzn. na Pamele, Destinanion i inne
mają z nich bekę
tak samo jak inne małe dzieci
zresztą-myślę że części starszych osób też to się nie za bardzo podoba, i potem to może być dość kłopotliwe...
eh rodzice to mają fantazje

Mel dodam że imię Paris ogromnie mi się podoba, bo Paris Hilton to naprawdę moja idolka:)
i z chęcią nazwałabym swoją córeczkę w przyszłości Paris, ale...
wiem że mąż się nie zgodzi:)
no i to by było papugowanie:D

Kangurki ale tu co drugie imie moglo by ci sie wydac dziwne i niektorzy mogli by miec beke jak piszesz- tutaj nikt na to nie zwraca uwagi dziwne sa imiona np. Bartek, Przemek i jest z nimi problem bo ciezko wymowic
np. popularnym imionami sa Abigail , Alan,Colin, Lester,Rachele ,Rebecca, Trecy - tez mozna by powiedziec co to za imiona, a Meredes, Melody czy Calipso- to dopiero wyobraznia- a mi sie podoba bo jest mnostwo imion do wyboru
Wogole podoba mi sie swoboda w tym kraju, kazdy ubiera sie jak chce, dotyczy to tez kolczykow czy fryzur i nie jest za to pietnowany i mierzony na ulicy- no chyba ze polacy ida ;D kazdy jest otwarty na innych i sie usmiecha, ludzie nigdzie sie nie spiesza np. w autobusie kierowca miedzy przystankami robi sobie przerwe wyciaga termos nalewa sobie kawke, kanapeczki i gazetka i tak wszyscy czekaja- no w Polsce chyba by go zlinczowali :p

o Jezusku !
Czyli to nie tylko moja wyobraźnia ?
TO RZECZYWISTOSĆ !!!

HURA !!!!!

Czemu nie wpadłam na to, żeby wyjechac z kraju jak miałam 5 lat ??? :p

Widze że temat imion poruszony...napisze wam jak moja kuzynka rodziłą (3 lata temu) drugą córkę to nazwała ja Aranka (ja myślałam na początku że ma być baranka), a pierwszą starsza ma Luizę, a jak byłam w puławach i nas odwiedziły to kuzynka stwierdziła ze dziwne imie wybrałam dla Julki ;P

reklama
Do góry