reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Mój Piotrek też potrafi przesiedzieć przed lustrem dłuższą chwilę;-), mam nadzieję, że chodzi tu o towarzystwo
A
Agutek
Gość
u nas ostatnio jest probowanie wlozenia nogi do wlasnego buta...czasami stoi kilka minut i sie siluje i nie wychodzi
ewa0381
A nasze dziecię wczoraj o mało nie przyprawiło nas o zawał serca:-) Córcia często daje nam butelki z piciem żebyśmy jej otwierali, bierzemy od niej i udajemy, że nie mozemy otworzyć. Biega wtedy z tą butelką do każdego, potem sama próbuje otworzyć (raz jej się udało, bo było słabo zakręcone). A wczoraj daje butelkę tacie i mówi "weź otwórz tato" Wybryk jednorazowy, ale jestem w szoku.
Jak coś chce to mówi "chcę to", a jak chce gdzies iść to pokazuje i mówi "chcę tam".
Jak coś chce to mówi "chcę to", a jak chce gdzies iść to pokazuje i mówi "chcę tam".
madzikm
Mamy lutowe'07
A nasze dziecię wczoraj o mało nie przyprawiło nas o zawał serca:-) Córcia często daje nam butelki z piciem żebyśmy jej otwierali, bierzemy od niej i udajemy, że nie mozemy otworzyć. Biega wtedy z tą butelką do każdego, potem sama próbuje otworzyć (raz jej się udało, bo było słabo zakręcone). A wczoraj daje butelkę tacie i mówi "weź otwórz tato" Wybryk jednorazowy, ale jestem w szoku.
no jestem pod wrażeniemwidać gaduła Wam rośnie
też myślałam, że padnę jak usłyszałam "A buty", tyle że to była echolalia a u Was świadome zdanie:-)
pewnie coraz częściej będą się Marcowiątkom wyrywać ciekawe zdania i słowa....
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A Karol tylko tata i tata
Ewelina z Bydgoszczy
A Piotrek ostatnio mówi "ide", no i idzie sobie
A
Agutek
Gość
A Karol tylko tata i tata
u nas mama ;-)
i ostatnio przy wrzucaniu czegos do kosza/pojemnika bam...poza tym nic ;-)
reklama
S
szalona mama
Gość
u nas tata, baba, papa, am, ała, muu no i chińszczyzna poza tym.
A wczoraj moje dziecko doprowadziło mnie do zawału. Bawiliśmy się, Szymek poszedł do przedpokoju z traktorem a ja czekałam na transport w pokoju. Moje dziecko wraca po paru sekundach z buzią całą we krwi ale nie było słychać żeby się uderzył czy coś i nawet uśmiechnięty był... okazało się, ze to z wyrzynającej się czwórki i tak do wieczora już co chwilę krew mu z buziaka leciała. Okropne przeżycie :-(
A wczoraj moje dziecko doprowadziło mnie do zawału. Bawiliśmy się, Szymek poszedł do przedpokoju z traktorem a ja czekałam na transport w pokoju. Moje dziecko wraca po paru sekundach z buzią całą we krwi ale nie było słychać żeby się uderzył czy coś i nawet uśmiechnięty był... okazało się, ze to z wyrzynającej się czwórki i tak do wieczora już co chwilę krew mu z buziaka leciała. Okropne przeżycie :-(