A
Agutek
Gość
Biedna... :-(Moja niestety teraz jest unieruchomiona przez te majtki ortopedyczne:-( . Może tylko podnosić główkę do góry :-(. Koniec z przekręcaniem na brzuszek:--(
Długo będzie musiała to nosić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedna... :-(Moja niestety teraz jest unieruchomiona przez te majtki ortopedyczne:-( . Może tylko podnosić główkę do góry :-(. Koniec z przekręcaniem na brzuszek:--(
Biedna... :-(
Długo będzie musiała to nosić?
Też był trochę zdziwiony, że tak późno bo teraz to dzieci potrzebują ruchu a nie leżenia na pleckach:-no:
Moja niestety teraz jest unieruchomiona przez te majtki ortopedyczne:-( . Może tylko podnosić główkę do góry :-(. Koniec z przekręcaniem na brzuszek:--(
Oj, jak przykro:-(. A małej przeszkadzają te majtki, czy nie zwraca na nie uwagi, jak długo musi je nosić?
Piotrek też się dźwiga z takiej pozycji i próbuje usiąść, ale trzeba go trzymać, bo leci na boki albo do przodumoja córka z pozycji pół leżącej czyli takiej lekko pod kątem podnosi się i potrafi sama usiąść ale jeszcze chwieje się :-)
Piotrek przy przebieraniu też podnosi nogi i przewraca się na bok, strasznie ciężko go przebrać Nie zauważyłam, czy łapie za kolanka, czy za stópki Muszę sprawdzić :-)Zmieniając temat na stópki - u nas zaczynają być dostrzegane. Najczęściej podczas przewijania - podnosi nogi do góry i przewraca się na bok i wtedy je widzi i zaczyna je dotykać i obserwować. Ale do buzi jeszcze nie pcha Aż tak wygimnastykowana nie jest ... jeszcze
Piotrek tak siedzi już od jakiegoś czasu, ale mu nie pozwalam, bo kręgosłup jest na to zdecydowanie za słaby..moja córcia siedzi:-) ale trzeba ją trzmać:-) bo wygląda jak pijaczek leci na boki
moja córcia siedzi:-) ale trzeba ją trzmać:-) bo wygląda jak pijaczek leci na boki