reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
Tristan pcha stopu do buzi , fika z plecow na brzuch i odwrotnie . siedzi sztywno sam , ale jeszcze trzeba go pilowac bo potrafi fiknac. moj nijnio staje na nozki , juz nie tylko na paliszki ale stoi cala stopa i robi malutkie kroczki.pozatym wola mamu i baba.:-):-):-):-):-):-)

Piotruś wczoraj wieczorem odkrył, że może sam przewrócić się z plecków na brzuszek:-), spodobało mu się takie kulanie po kanapie:-D, tylko pozostaje problem rączki, która zostaje podwinięta pod brzuszek i nie może sam jej wyjąć:blink:, mama musi troszeczkę pomóc:tak:

Wiktoria już zakapowała co się robi z ta rączką która zostaje pod brzuszkiem i teraz też lubi się turlać

A moja córcia do perfekcji opanowała wkładanie palców do moich oczu. Idealnie jej to wychodzi nawet jak mam okulary.

Moja Madzia perfekcyjnie i mocno chwyta za nos:-) A jak jest głodna i jest na rękach to przysysa się do mojego policzka albo do brody i ssie:-D:-D Także nieźle jestem uśliniona po takim " przytulaniu":-D

Tristan pcha stopu do buzi , fika z plecow na brzuch i odwrotnie . siedzi sztywno sam , ale jeszcze trzeba go pilowac bo potrafi fiknac. moj nijnio staje na nozki , juz nie tylko na paliszki ale stoi cala stopa i robi malutkie kroczki.pozatym wola mamu i baba.:-):-):-):-):-):-)
ło ale siłacz z Tristanka:tak:
Natalka nauczyła się odwracać z brzuszka na plecki i podnosi głowe do góry czasami nawet barki odrywa:-D

roksi sile z niego chlopisko:tak::tak::tak::tak:

Tristan boi sie ludzi w okularach , moze dlatego ze nikt u nas nie nosi okularow:cool2:

reklama
moja córcia jak leży na brzuszku to podnosi pupkę do góry jak do raczkowania:tak: śmiesznie to wygląda:-D

Do góry