reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

Moje dziecię nauczyło się dzisiaj przewracać z plecków na brzuszek, a potem ryczy bo na brzuszku leżeć nie lubi :-D :rofl2:

reklama
Mnie martwi tylko jedno - koniec ze spokojnym leżeniem dziecka na macie i bawieniem się zabawkami :huh: w kółko się teraz przewraca a ja muszę biegać z odsieczą i odwracać ją z powrotem :rolleyes2: :-p

Wiktoria od kilku dni pokasłuje sobie jak jej się coś nie podoba albo np. chce na ręce.
Ostatnio bawię się z nią w "wałkowanie". Turlam ją po łóżku, tak jakbym wałkowała ciasto:-D, potem tak jakbym kroiła ciasto itd. Wiktoria aż zanosi się ze śmiechu. No i po takiej zabawie widzę, że łatwiej idzie jej przekręcanie się na brzuch.

Borys wczoraj, podczas kąpieli wsadził sobie stopę a dokładnei paluszki stopy do buzi...czuje ze teraz to bedzie ulubiona zabawa. Dziś zaprezentował "człowieka gumę" jak przyszła babcia :-) Super to wygląda!

A Piotrek dalej stóp nie zauważa :-p

Za to już zupełnie sprawnie przewraca się z plecków na brzuszek :-) A dzisiaj unosił też w tej pozycji pupę podpierając się na kolanach :-)

moja córka z pozycji pół leżącej czyli takiej lekko pod kątem podnosi się i potrafi sama usiąść ale jeszcze chwieje się :-) jak leży na płasko to tylko głowe podnosi do góry:-)

reklama
moja córka z pozycji pół leżącej czyli takiej lekko pod kątem podnosi się i potrafi sama usiąść ale jeszcze chwieje się :-) jak leży na płasko to tylko głowe podnosi do góry:-)

Moja niestety teraz jest unieruchomiona przez te majtki ortopedyczne:-( . Może tylko podnosić główkę do góry :-(. Koniec z przekręcaniem na brzuszek:-:)-(

Do góry