reklama
Lajla83
Fanka BB :)
moja nauczyła się pokazywać jak jest duża i gdzie jest aniołek opowiedziałam córci że aniołek zabrał jej smocza dla innego dzidziusia który własnie się urodził nad łóżeczkiem ma takiego aniołka ręcznie malowanego i jak się spytamy gdzie jest aniołek to idzie do pokoju i pokazuje
elahar
mama Madzi
moja nauczyła się pokazywać jak jest duża i gdzie jest aniołek opowiedziałam córci że aniołek zabrał jej smocza dla innego dzidziusia który własnie się urodził nad łóżeczkiem ma takiego aniołka ręcznie malowanego i jak się spytamy gdzie jest aniołek to idzie do pokoju i pokazuje
A moja ma część zabawek na półce w pokoju i też jak pytamy gdzie kumple to wyciąga ręke i pokazuje w stronę pokoju. I od razu chce żeby ją wziąść na ręce i zanieść do nich bo jeszcze sama nie chodzi.
JustineMyMind
Mama Laureńki
Laurka też jeszcze sama nie chodzi (zasuwa w chodziku) ale próbuje raczkować, wstaje sama przy kanapie i w łóżeczku , robi "barum tryk" z lalą , pokazuje gdzie ma lala oczko, gdzie ma nosek (czasem sie jej myli) pokazuje paluszkiem i mówi "to to to",
woła mnie krzycząc "mama"<jupi>
krzyczy jak sie ktoś z niej śmieje albo ją przedrzeźnia
codziennie robi coś nowego, ech jakie to cudowne
woła mnie krzycząc "mama"<jupi>
krzyczy jak sie ktoś z niej śmieje albo ją przedrzeźnia
codziennie robi coś nowego, ech jakie to cudowne
A
Agutek
Gość
Chcialam sie pochwalic, ze coraz czesciej chodzimy za jedna raczka :-)
Wyglada to jeszcze troszke smiesznie i corcia ma odruch by zlapac druga reke, ale jak jej nie dam to idzie
Wyglada to jeszcze troszke smiesznie i corcia ma odruch by zlapac druga reke, ale jak jej nie dam to idzie
moja Wika jeszcze za jedną raczkę nie chodzi, ale za dwie to biegamy po całym pokoju. Mówi już mama, chociaż mój mąż sie ze mna nie zgadza bo miała powiedziec pierwsze tata, na scianie wiszą nasze zdjęcia to jak sie pytam gdzie jest Wiktoria mama i tata to pokazuje i sie smieje, pokazuje obrazek z górami.
A
Agutek
Gość
I Wiktoria :-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
I Szymek Fredzika
reklama