A
Agutek
Gość
aha ale od czasu gdy sie nauczyla robic ojoj to jak sie zapytam jaka jest duza to pokazuje tez ojoj zamiast jaka jest duza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aha ale od czasu gdy sie nauczyla robic ojoj to jak sie zapytam jaka jest duza to pokazuje tez ojoj zamiast jaka jest duza
My mamy wieżyczkę grającą z ośmioma utworami i też jest przycisk do zmiany. Madzia sobie je zmienia i jak jej sie jakaś melodyjka bardziej podoba to macha rączkami albo się kiwa w rytm :-)a propos zyrafki, ktora mamy - moje dziecko sie wycwanilo i zamiast wrzucac klocki by grala muzyczka to znalazlo przycisk, ktory ja uruchamia, wiec wklada reka w otwor i przyciska sobie guziczek i slucha muzyki
Moja ciągnie tylko kamizelkę albo bluzę i wtedy wiem, że chyba jest jej gorąco i wtedy sama jej zdejmuję.A czy Wasze dzieciaczki umieją się same rozbierać? Moja córcia właśnie zdjęła sobie bluzę na suwak. Cały czas tak robi.
a propos zyrafki, ktora mamy - moje dziecko sie wycwanilo i zamiast wrzucac klocki by grala muzyczka to znalazlo przycisk, ktory ja uruchamia, wiec wklada reka w otwor i przyciska sobie guziczek i slucha muzyki
lapie sie za glowe i rusza nia na boki
A czy Wasze dzieciaczki umieją się same rozbierać? Moja córcia właśnie zdjęła sobie bluzę na suwak. Cały czas tak robi.