reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mój synek tak robi, jak chce się przewrócić na plecy .najpierw podnosi tyłek a potem staje na palcachkombinatorka
M
miloku
Gość
acha tristan tanczy
JustineMyMind
Mama Laureńki
to do następnej edycji "tańca z gwiazdami" sie nadaje (oczywiście jako mistrz) ;-)acha tristan tanczy
Laura pluje, leżąc na brzuchu wspina sie na kolanka i opiera sie na czole , no i fascynacji ściąganiem skarpetek ciąg dalszy
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Piotruś nauczył się dmuchać i teraz cały czas trenuje, a najczęściej to podczas karmienia zupką, jak wkładam mu do buzi łyżeczkę, to on wtedy dmucha, a zupka ląduje wszędzie, na mnie, na huśtawce.
A ze skarpetkami, to u nas szok. Zmieniam kilka razy na dzień, bo bez przerwy ma mokre od trzymania stópek w buzi.
A ze skarpetkami, to u nas szok. Zmieniam kilka razy na dzień, bo bez przerwy ma mokre od trzymania stópek w buzi.
A
Agutek
Gość
Coraz częściej wychodzi córce obracanie się z brzuszka na plecki, czyli ostatnio to nie był przypadek Natomiast nózek nadal nie wkłada do buzi, zresztą jak wszystko inne ;-)
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mój młody też jeszcze nie wkłada nóżek do buzi.Coraz częściej wychodzi córce obracanie się z brzuszka na plecki, czyli ostatnio to nie był przypadek Natomiast nózek nadal nie wkłada do buzi, zresztą jak wszystko inne ;-)