reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
Tristan nauczyl sie z pozycji siedzacej przechodzic odrazy na czworaka. no nie zawszew mu sie uda czasmi laduje na buzce:-D:-D:-D

polecam udanie sie do sklepu agd, moje dziecie bawi sie puszką, takim ubijakiem do cappucino plastikowym, paczką z płatkami kosmetycznymi, kopystkami, łyżeczką metalową, wachlarzem, ale balon też zakupię zobaczę co z nim zrobi...pewnie jak złapie w swoje potężne łapki to będzie po balonie :)

byliśmy wczoraj na festynie i moja mała załatwiła na cacy balonik i było buuum! matka sie wystraszyła a dziecko w chichot :szok::-D
ostatnio nic tylko pluje, śpiewa i mówi "bababababa, am mam am am, grrrr," i wytyka na mnie język:eek:
odkryła że na brzuszku można odpoczywać;-), ale sie już nie chce przewracać z plecków na brzuch,:-( nie wiem, zanikła u niej ta umiejętność albo sie rozleniwiła:-D

Ojej, Ewa, ale cudownie, pewnie dlatego, że WIKTORIA to duuuuuuuuuuuża dziewczynka już jest,

buziaczki ogromne z okazji 6 mies:-D.

Dziękujemy za buziaczki.

Nawet nie wiem kiedy te pół roku zleciało. To kocham udało się córci zapewne dlatego, że od jakiegoś czasu namiętnie naśladuje kury.:-D Za to rano jak się budzi to gada cały czas "baba", a "mama" tylko jak się dzieje "krzywda":-(

Wiktoria wstaje:szok::szok::szok: Podciąga się np. za szczebelki i wstaje. Jak próbuję ją posadzić z powrotem to "sztywnieje":-D No to teraz muszę ją trzymać z dala od szczebelków, krzeseł itp.
A raczkować nie chce, trochę popróbowała i przestała.

Dzielna dziewczynka z Twojej Wiktorii:-),
mój Piotrek się rozleniwił:baffled:, jak leży na brzuszku, to od razu kładzie buźkę, w ogóle nie chce się podnosić,
nie chce siedzieć:eek:, wygina się i robi mostek.
Facet po prostu leniwy jest:cool2:.

reklama
Wiktoria wstaje:szok::szok::szok: Podciąga się np. za szczebelki i wstaje. Jak próbuję ją posadzić z powrotem to "sztywnieje":-D No to teraz muszę ją trzymać z dala od szczebelków, krzeseł itp.
A raczkować nie chce, trochę popróbowała i przestała.

To dawaj foty tej małej akrobatki :-)

Do góry