reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
Właśnie, mój Wojtek tez do tyłu chodzi. Nie mogę go na chwilę samego zostawić bo jak to robie to albo pod szafą go znajduję albo pod krzesłem.. CAły czas go zostawiałam na kocu na dywanie... ale teraz to trzeba będzie zacząć dbać o czystość podłóg bardziej, cholera.

A kiedy dzieci zaczynają raczkować do przodu?

My też już możemy się pochwalić siadaniem. Wiktor tak strasznie chce siadać że jak sie go położy od razu się denerwuje, złośnik:-D

Zwolinko wstaw sobie suwaczek, to wszystkie będziemy na bieżące z wiekeim naszych maluszkówi Twojego Wojtusia też,

tak poza tym to musze ci powiedzieć, że bardzo lubię to imię, gdybym nie miała chrzesniaka o takim imieniu, to całkiem prawdopodobne, że zamiast Piotrusia miałabym Wojtusia.

moja córka siedzi w krzeselku i co przyniose jej jakies zabawki to lądaują na podłodze:baffled: wcześniej też wywalała, ale dzisiaj to nie wiem co ją napadło:baffled:

moja córka siedzi w krzeselku i co przyniose jej jakies zabawki to lądaują na podłodze:baffled: wcześniej też wywalała, ale dzisiaj to nie wiem co ją napadło:baffled:
moja robi dokladnietak samo:tak::-D jedyne co ja interesuje na dluzej to balonik z helem fruwajacy nad jej glowka :tak: ciagnie za sznureczek i przyciaga go do siebie a on znow do gory i mala ma niezly ubaw :tak::-D

Zwolinko wstaw sobie suwaczek, to wszystkie będziemy na bieżące z wiekeim naszych maluszkówi Twojego Wojtusia też,

tak poza tym to musze ci powiedzieć, że bardzo lubię to imię, gdybym nie miała chrzesniaka o takim imieniu, to całkiem prawdopodobne, że zamiast Piotrusia miałabym Wojtusia.
Wojtusia ma Kaskada, a Zwolinka ma Wiktorka ;-):-D:tak:.

reklama
Do góry