to musiał być niezły widok ale uważaj jak mały się urodzi to się odwdzięczy za zakazy fikołków:-)Mój wariat - akrobata wczoraj wieczorem próbował się odwrócić głową w górę! Już był poprzecznie gdy zorientowałam sie co wyprawia i rękami ustawiłam go spowrotem - siłą! Bolało to ustawianie, ale niech on się lepiej nie wygłupia.... A jaki był zły:-) Ile kopniaków za to zebrałam
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
N
nataliak
Gość
ja kiedys czytalam ze przed porodem dziecko sie instynktownie uspokaja. duzo kobiet zjawia sie wtedy w panice na ktg a to maluch po prostu zbiera sily
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
A u mnie Majeczka rusza sie ciągle tak samo...
kiedyś zastanawiałam się jak mogą boleć takie "słodkie" kopniaczki takiej kruszynki dopóki nie zaczeła torturować moich biednych żeber...rany dziś jak mi wadziła nóżkę pod żebro to myślałam że zwarjuje...i biegiem wstałam z łóżka żeby mała trochę "opadła" na dół brzucha
kiedyś zastanawiałam się jak mogą boleć takie "słodkie" kopniaczki takiej kruszynki dopóki nie zaczeła torturować moich biednych żeber...rany dziś jak mi wadziła nóżkę pod żebro to myślałam że zwarjuje...i biegiem wstałam z łóżka żeby mała trochę "opadła" na dół brzucha
katagorka20
Fanka BB :)
a moja mała zalezy jaki ma dzień czasem to wariuje jak szalona tyle ma energi; normalnie brzuch mi chce peknąc... a czasem ma leniuszka i śpi... ale uwielbia sie rozpychac i wypinać pupcię... chyba faktycznie ma juz malutko miejsca i jej ciasno
A czkawke to ma notorycznie codziennie
A czkawke to ma notorycznie codziennie
martina969
Filipowa mama
Mój na koniec oszalał:-) przewraca się z boku na bok, tzn. cały czas był ułożony na prawej stronie wyciągał nóżki mi po prawe żebra i bok, a teraz jest z lewej, potrafi zmienić w ciągu paru dni kilka razy pozycję, raz jedna strona raz druga aż mnie to dziwi bo myślałam że nie ma na to miejsca, oby się nie obrócił nogami do dołu, bo jak czuję nie wiele mu brakuje
katagorka20
Fanka BB :)
nie martw sie martina u mnie mała tez to raz z lewej strony to znów z prawej... i to chyba normalne u naszych maluszków akrobaci mali)) w brzuszkach mieszkaja... muszą się wyszaleć bo juz nie dlugo tam pomieszkaja
reklama
martina969
Filipowa mama
nie martw sie martina u mnie mała tez to raz z lewej strony to znów z prawej... i to chyba normalne u naszych maluszków akrobaci mali)) w brzuszkach mieszkaja... muszą się wyszaleć bo juz nie dlugo tam pomieszkaja
hehe:-) no to nie złe nasze szkraby:-) tyle że ja myślałam że ma już mało miejsca na takie wygibasy, ale widać że nie i jest mu dobrze i wesoło:-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.