reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczynka czy Chłopczyk?

Jakiej płci jest Twoje maleństwo??

• dziewczynka

Głosów: 13 39,4%
  • chłopczyk

Głosów: 14 42,4%
  • jeszcze nie wiem,ale chcę wiedzieć przed porodem

Głosów: 4 12,1%
  • nie wiem, dowiem się dopiero jak urodzę :)

Głosów: 2 6,1%

• Wszystkich głosujących
    33
reklama
Aph no tez sie bardzo ciesze choc na korytarzu zastanawialam sie czy nie zrobic sobie niespodzianki :-)
Aph mam pytanie cod o krazka, ijak dluga mialas szyjke gdy Ci go zakladal? i jak to wygladalo? :-)napisz tutaj albo na priva :-)

Ja podobno mam dziewczynke. Bardzo chciałam by Emilka miała siostrę a Paweł oczywiście chce synka by zachować ciągłość nazwiska:-) . Poza tym jak kupuje ciuszki to dla dziewczynki i jak coś mówimy o mieszkaniu to zwracamy sie zawsze do siebie ...." bo w pokoju dziewczynek..":-)

Karlam szyjke mialam , na 2,56cm. A samo zalozenie nic nie boli. To jest taki silikonowy krazek , dosc duzy z dziurka w srodku i w ta dziurke wciska sie szyjke. Nieprzyjemny jest sam moment zalozenia na szyjke, ale potem jak juz dociskal to i samo wlozenie, to w sumie nic nie czulam. A Twoja szyjka ile ma?

Jak masz 3,6 to pewnie nic zlego sie dziac nie bedzie, pomysl, ze ja ta szyjke taka mialam juz miesiac temu. I tez mialam malutkie rozwarcie, ale cofnelo sie. Bedzie dobrze, byle do stycznia, nawet do 1 to juz bedzie oki, dzidzia juz bedzie duza i nie bedzie problemow. :-)

reklama
Do góry