reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczynka czy Chłopczyk?

Jakiej płci jest Twoje maleństwo??

• dziewczynka

Głosów: 13 39,4%
  • chłopczyk

Głosów: 14 42,4%
  • jeszcze nie wiem,ale chcę wiedzieć przed porodem

Głosów: 4 12,1%
  • nie wiem, dowiem się dopiero jak urodzę :)

Głosów: 2 6,1%

• Wszystkich głosujących
    33
Dzięki dziewczyny:-) ...choć mam poczucie że inni sie zawiedli mając nadzieje że to dziweczynka.
xmamuska - to drugi chłopczyk. Mam jeszcze 10 letniego syna.

reklama
Wiolu Ja również przyłączam się do Gratulacji!

Jak widzę z ankiety wynika, że i tak dziewczynki górują w styczniu 2007 r. ;-)

No jednego chlopca do tego musicie dodac, bo ja wczesniej zaglosowalam, ze chce wiedziec przed porodem. :zawstydzona/y:

Aph ale to i tak nic nie zmieni w statystykach. Dziewczynek jest o jedną więcej niż chłopców. No przynajmniej teraz tak jest, bo nie wszystkie bąbelki chciały się ujawnić ;-) :-D

No wlasnie nie wiadomo jak to z tymi dziewczynkami jest. Bo oprocz mnie jeszcze 3 dziewczyny zaglosowaly, ze chca wiedziec przed porodem. I nie wiem co maja w koncu. :zawstydzona/y:
A zreszta wszystko wyjasni sie w styczniu, ciekawe ile z naszych dziewczynek bedzie chlopcami i odwrotnie. ;-)

Aph No właśnie. Po zakończeniu wszystkich akcji porodowych trzeba by było zrobić nową ankietę o płci dzieciaczków, ale z podaniem czy miał być chłopiec czy dziewczynka i kim się bąbelek faktycznie urodził ;-)

WIolu i Aph ogromne gratulacje syneczkowe - u mnie Amelka też ma trochę różu i żółtego w garderobie a jak się urodzijednak Mateuszek to pchi też będzie w tych kolorach chodził a co? :) :laugh2: :eek:

Dzieki Asiorek.
A co do ciuszkow, to ja mam bardzo malo rozowych, bo ciuszki mam po chrzesniaku. W sumie moze z 10 jakis rozowych bym znalazla. I to takie calkiem malutkie.
Ja jakos nie wiem czy ubralabym chlopca na rozowo. :baffled: jakos mi to nie pasuje. Body pod ciuszki to ok, bo tego nie widac, ale tak na zewnatrz to chyba jednak bym nie ubarla. Dziewczynke na niebiesko ok, ale chlopak rozowy, nie. :no:

My spodziewamy sie dziewczynki :-).

Babcie juz oszalały i wszystko mam białe i różowe dla dzidzi, niewspominajac o kilkunastu sukienkach, dopiero będzie wesolo jak sie chłopiec urodzi, bo ztymi dziewczynkami to i tak do końca nie wiadomo:laugh2:.

reklama
Do góry