reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczynka czy Chłopczyk?

Jakiej płci jest Twoje maleństwo??

• dziewczynka

Głosów: 13 39,4%
  • chłopczyk

Głosów: 14 42,4%
  • jeszcze nie wiem,ale chcę wiedzieć przed porodem

Głosów: 4 12,1%
  • nie wiem, dowiem się dopiero jak urodzę :)

Głosów: 2 6,1%

• Wszystkich głosujących
    33
reklama
hej Kasiad :-) witamu w styczniowkach :-) zobaczymy czy w koncu bedziesz styczniówką czy lutówką, jaja beda jak ja będę lutowka :-) :-D :-D :-D zycze Ci dziewuszki, ja tez mam przeczucie ze to bedzie dziewczynka :-) no ale jak narazie wszystko kupuje zielone hheehhe:laugh2:

My początkowo nie chcieliśmy wcześniej wiedzieć, ale w piątym miesiącu jakoś się złamałam i chciałam poznać kto we mnie siedzi. Tak się jakoś złożyło, że lekarz miał tyle pewności co i my tzn, że jest to chłopczyk lub dziewczynka, że po ostatnim USG, postanowiliśmy wrócić do pierwotnej koncepcji niespodzianki poporodowej i nie dowiadywać się płci dziecka wcześniej.
Także zagłosowałam w sondzie, że nie wiem i wytrzymam do porodu :tak:

reklama
Chcieliśmy wiedzieć i wiemy, będziemy mieć synka :-) :tak:
Mówimy juz teraz do niego po imieniu: Roszku, Roszku.
On już jest właściwie z nami :tak: ... no choć jeszcze niecałkiem;-)

Do góry