reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczynka czy Chłopczyk?

Jakiej płci jest Twoje maleństwo??

• dziewczynka

Głosów: 13 39,4%
  • chłopczyk

Głosów: 14 42,4%
  • jeszcze nie wiem,ale chcę wiedzieć przed porodem

Głosów: 4 12,1%
  • nie wiem, dowiem się dopiero jak urodzę :)

Głosów: 2 6,1%

• Wszystkich głosujących
    33
Nie wiem czy wam pisałam, ale ostatnio mam silne przeczucie, że to chłopczyk. Do tego stopnia silne, że nawet wybierając ciuszki od znajomej nie wzięłam nic "babskiego". Ba! Nawet zaczynam się po męsku zwracać do maleństwa :zawstydzona/y:
Ciekawe czy mi się to sprawdzi :confused:

reklama
Piotrek od samego paczatku mowi "On", a ja tak roznie, ale ostatnio tez czesciej jak do chlopca. Ale beda jaja jak sie urodzi Agatka. ;-)

MariaOla w w głosowaniu w nie wiem, dowiem się dopiero jak urodzę :) te dwa głosy to MY:tak: chyba ze wszystkich styczniówek tylko my dwie nie wiemy co nosimy pod serduchem:-p Nie wiem jak tobie ale mi z tym dobrze:-) Choć czasem chciałabym wiedzieć:eek: Ja od początku ciąży miałam przeczucie że będzie to dziewczynka:tak: ale ostatnio łapię się na tym że jak mówie o dzidzi to używam słowa ON:cool2: No ciekawa jestem kto się tak rozciąga w moim brzuszku:-) JA CHCĘ JUŻ STYCZEŃ:wściekła/y:

A ja już wiem że dziewczynka (Oliver aż podskakuje z radości):-) , w sumie od początku przeczówałam że jednak będzie Nadia. Oby tylko nie było jak w przypadku mojej koleżanki (95% chłopak) a ma córeczkę, najwyżej będzie śmiesznie jak urodzi się Filip.:-D

reklama
też bym chciała chłopczyka, tak do pary z córcią, ale tak jak wcześniej myślałam, że mam w brzuszku faceta:cool2: , tak teraz jakoś tak mi się wydaje, że to dziewczynka:elvis: .

Do góry