reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

reklama
Kurczę jak zazdroszczę tych spacerków. Już doczekać się nie mogę. teraz z małym jeszcze za wcześnie żeby wychodzić więc siedzimy w domku non stop. Ech.. ale najważniejsze że razem a nie w szpitalu. Wszystko po kolei. :)

My dzisiaj też zaliczylismy długi spacerek, mały sie trochę zmęczył i teraz po kąpieli już sobie smacznie śpi:-) A ja mam wreszcie chwilkę dla siebie. Dzisiaj był troszkę spokojniejszy, ale za to zrobił histerię podczas mycia głowy.Nie wiem co mu sie stało, wcześniej z kąpaniem nie było żadnych problemów, a dzisiaj - masakra:no:
Już nie wiem co mam robić z tym moim nerwuskiem, zmieniłam mu dzisiaj typ muzyki której słuchał (z dziecięcych przebojów na muzykę relaksacyjną) i nawet dobrze na to zareagował, zobaczymy jak będzie dalej:blink:
Pozdrawiam wszystkie wcześniakowe Mamuśki i życzę spokojnego wieczoru i nocki

Cześć mamuśki.Jak tam nocka.U nas spokojnie,ale o 5 rano mała wszystkich postawiła do pionu bo się wyspala.No i po spaniu.

witam witam! moja nocka taka sobie . Mały cały czas ma problem z kupką i jest bardzo niespokojny. Dziś troszkę popłakał więc nie do końca czuję się wyspana. Zaraz dostanie czopek i mam nadzieje że coś się ruszy bo wczoraj żadnej reakcji.. ech ...

MamoIgorka nie przyzwyczajaj go za bardzo do czopków.. bo potem może być problem i bez nich się nie załatwi.

wittam wszyskie mamuśki ,właśnie wróciłam mz krótkiej wyprawy do slepu ,musiałam się wyrwac bo myślałam że oszaleje , siedzenie w domu mnie dobija ... więc zawinełam oliwke w spacerówke i poszłam do sklepu a tatus siedział z bartusiem ,mały sie najada i spi 3 godz wiec nie ma problebu zebym wyszła a wrazie co to dał by mu bebiko , dokarmiam małego bo z niego tali żarłok że się nie najada moim pokarmem.

reklama
MamoIgorka nie przyzwyczajaj go za bardzo do czopków.. bo potem może być problem i bez nich się nie załatwi.
tak tak wiem ale to zalecenie lekarza jest przez 3 dni 1/3 czopka dla dzieci mam podawac bez względu na to czy sie załatwi czy nie i tak nie podaję póki co podałam 2 razy w odstępie 2 dni a dziś jak chciałam podać maleństwo zrobiło kupkę. Jejuś nie wiedziałam że zwykła kupka może tak cieszyć. Acha! i jeszcze lekarz powiedział że takie małe dziecko tak szybko się nie przyzwyczaja na szczęście. Kurczę za oknem normalnie wiosna!!!!!

Do góry