reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
To prawda.że same rozpieszczamy swoje pociechy bo tak szczerze mówiąc to same doprowadzamy do takiego "niefajnego"zachowania...Pragniemy wynagrodzić im taki ciężki start i to co już w swoim życiu przeszły.Pozwalamy sobie same na takie zachowanie a one potrafią to sprytnie wykorzystywać...No cóż takie już jesteśmy ale trzeba nad tym wszystkim panować.Ja jak każda z Was,tez mam takie problemy ale moja córcia jest już nieco większa i mogę jej wytłumaczyć co wolno a czego nie.Chociaż i to nie zawsze pomaga...Trzeba miec wiele cierpliwości do naszych pociech.Życzę Wam wszystkim wytrwałości i cierpliwości.
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witam,pogoda rzeczywiście piękna więc i maluchy mają dobry humor-przynajmiej moja córka....Wybieram się po buty dla małej więc przyda się nam dobry nastrój bo nie łatwo jest coś dobrego wybrac gdy dziecko nie ma ochoty na przymiarki...no cóż jakoś trzeba sobie z tym poradzić!Oby się udało...Życzę miłego dnia.
Witam u nas też piękne słońce i 16 stopni. My już po krótkim spacerku , teraz mamy małą drzemkę a potem tak jak TY Agnieszko wybieramy się po buciki dla mnie i dla małej. No i musimy kupić sobie jakieś kiecki bo nam się wesele szykuje.
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
No to ja przerwę tą ciszę.....my juz po zakupach....poszło gładko i szybko ale nie obeszło sie bez dodatkowych rzeczy,nie wiem jak Wy ale ja jak zobaczę cos fajnego to muszę to dla małej kupić-od taki charakter....czapeczka,rajstopki,buty,pizamka...heh nie mogłam się opszeć!Pogoda dopisuje,jest cieplutko ale wieje okropnie.Miłego popołudnia...:-)
reklama
Podziel się: